|
Дали Бог не постои? |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој забележа еднаш: „Нема глупави прашања, постојат само глупави одговори!“ |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jok
greska si ima glupavi prasanja koi ecat do neboto na takvi nema odgovori , oti ljugjeto vo povekjeto slucaevi svakjat deka e glupavo prasanje ima i umni prasanja na niv moze da se odgovori so lepeza na odgovori od najglupavi do najpametni no ne e fintata , dali e odgovorot glupav ili ne fintata e dali e TOCEN |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, на "најглупавите" прашања, најактивни беа и се атеистите
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evan nekogas mi ide da dojdam vo knizarata i da ti opalim edna zimi se |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило, не се нервирај, повели преброј ги коментарите на "најглупавите" прашања и ќе видиш дека најактивни таму беа и се атеистите. Не велам дека и јас не бев, ама бевте и вие. (да бидеме искрени). |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мислиш така бе,ако не се разбираш у религија не мора да мислис дека темите се смотанки |
|
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На секое прашање има одговор и секое прашање немора да се сфати буквално за да се мисли дека нема одговор туку треба да се сфати и во со е суштината на тоа прашање?.Ама ова некои не можат да го разберат. Секој не знае да гледа низ прти.Ама добро такви се повекето
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу поглупи прашања на форумов од типот на:
омилена кола? кој политичар би го легнале? како би изгледала без шишки? и тн... ама зависи што за кого и колку е актуелно во одреден период од овоземскиот живот. |
|
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е за овие не те леприцирам.Овие се стварно теми што се смотанки.(непа ми трости тој што ги ставил)ама не се за ова место но на која основа ги кажуваш дека овие се заникаде некој ако не го бива да гледа низ прсти и не ги разбира немора воопшто да пишува. P.Sl:Мислев за оние за вероисповест но почетокот на страната. Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 06.Јули.2008 во 17:56 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusajte taa tema za siski ne mi ja dirajte oti devojceto navistina si ima maka
a vie se sprdate tuka sram vas bilo |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |