|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 53> |
Автор | |||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......a z,sh bre jas da umiram ,,,umri ti,,,,,,,,,,,vo tunis veke ja chuv tishinata ,,,,,a ti,,,,,,,,, ,,,,,a do togash ,,i nauchish shto e realno vo tvojata iluzija ,,,igraj dzhamlii,,,,,,,, Изменето од pajser - 07.Мај.2012 во 21:37 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бирлии(џамлии) да играм
Не!!! ќе возам велосипед |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,super ,,,gledash kako si znaesh kaj si ,,,,tochak ,,,so tochak,,,si odgovaraat,,,,,abe pica,,,vo realnost ti mu doagjash ko tomos,,,,ti motor,,pod tebe tochak ,,,dobro e uchish ,,,si se tomosal,,,,,,aj prodolzhi da vozish,,,,,,,vo realnosta na iluzijata,,,
|
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се некако ми изгледа дека сте го скокнале постот на газела. |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i sto sega santy
|
|||
vivi
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ништо, прочитајте ја уште еднаш и држете се до темата. Малку како да ми забегавте на страна.
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj si be mali?!
realnata ti ja nema izgleda pa tuka so nerealni se ''fakjash'',a?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку што ти си нереален тука, толку и јас а и таа Ние се држиме само до реалноста, а тука сум од сосема други причини
|
|||
|
|||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само толку!? Залудни зборови пишуваш,бидејќи нема кој да се навреди. Очигледно не си разбрал што значи да се "умре",ако примети во повеќето постови што ги пишувам се провлекува тематика за смртта. Ако нема кој да се навреди,нема ниту кој да живее,соодветно на тоа нема ниту кој да "умре",бидејќи веќе еднаш умрел. Ја видовме твојата плитка тишина,продолжи да се брцкаш и плискаш во нејзе. |
|||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Toj" shto"umrel" pred da umre - go nema za da se navredi no go nema ni da navreduva... sledi, procenuva, sudi........ ako ne si umislil deka e nekoj avatar. A ako si umislil deka e! togash sigurno seushte ne "umrel"
Zhivotot- "TI"-e "iznad" dualnosta ...
Изменето од viktorija123 - 08.Мај.2012 во 09:05 |
|||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Temava bese forum realnost.. kako doturkavte do umirachki samo ne mi e jasno
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма ич не се мислам.... Се си има некој свој шарм... па дури и офтопиците на темава. Форум без офтопици ти е исто што и реалност без фантазија. Секој си ја определува точката на баланс или граничната линија. |
|||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |