|
МОЌТА НА ЗБОРОВИТЕ |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Февруари.2010 во 12:23 |
|
Dali znaete deka sekoj zbor ima odredena mojk vrz odredeno lice.pa taka so naseto zboruvajne mozeme licata da gi naterame da pravat nesto ili da se otkazat od nesto.od tuka sledi prasajneto
DALI TREBA DA GO SLUSAME SEKOJ STO ZBORUVA? |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова некоја теорија е или...?
|
||
dejanpp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DALI E TORIJA ILI FAKT ILI NESTO DRUGU KAKO KE GO NARECES NE E VAZNO NO VAZNO E DEKA E REALNOST ZA KOJA KAZAL I ISUS PRED 2000 G PA KOLKU SE GRIZIME NIE ZA TOA STO GO SLUSAME ILI ZA TOA STO GO KAZUVAME - KAKVI POSLEDICI KE IMA OD TOA. |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас те прашав дали е некое научно истражување или само претпоставка. Ако имаш некој линк каде може да се прочита нешто повеќе, добро би било.
|
||
dejanpp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POGLEDAJ DALI KOMUNIKACIJATA VO SVETOT E NAJVAZNOTO SREDSTVO ZA UPRAVUVAJNE SO SE STO POSTOI.I SE KE TI BIDE JASNO.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decata, a kako i nie sme bile deca, znaeme kolku e golema mokta na zborovite dodeka sme rastele, posebno koga ne sme imale pojma kogo ne treba da slusame. Pogovorkata " Kakvo ti e drustvoto takov ke bides i ti " znaci deka roditelite se zanemarliv faktor vo odnos na oblikuvanje na nasite misli, a so samoto toa i karakter t.e. nacini na reakcija. Kolku mozat glupi drugari da te upropastat pa toa e cudo edno, da te unakazat bukvalno kako psihicki invalid, no toa kako dete ne mozes da go svatis i razlikuvas t.e. ni drustvoto ne mozes da go biras, tie sto ti se najblisku, a tie podalecnite se neprijateli i glupi, znaci " bingoo ".
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите ние грчевито се држиме за минатото и фантазираме за иднината... Затоа не нема во сегашноста. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj i kazal deka e taka |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa inaku od kaj ke znam |
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Две нешта ја исполнуваат мојата душата со восхит: ѕвезденото небо над мене и моралниот закон во мене...
|
||
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazi mi so kogo se druzis i ke ti kazam koj si.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mudriot mnogu malku zboruva.....samo oseka!Za da ja osetis mokta na zborovite treba da bides nivni gospodar,ostri se kako noz koga ke gi izbalansiras....Nisto nemoze da te sopre na patot kon celosnoto spoznanie!
Zborovite vo izvrten redosled se sekogas ubavi...podredeni vo red davaat slika na covek koj gi ima,no nikojpat ne znae da upravuva so niv! ZAPAMTI,PAMETEN COVEKU,DELUVAJ SO SVOETO SRCE I SVOITE CUVSTVA! Изменето од Joshua_Tree - 23.Февруари.2010 во 14:08 |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓето ќе заборават што си рекол.
Луѓето ќе заборават што си направил. Но никогаш нема да заборават какви чувства во нив си разбудил". |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како беше она: Убавиот збор железни врати отвара!!! (ако нема љубов, нема убав збор; дали љубовта е “збор“?)
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |