![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 295> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Зен, твоја си е асоцијацијата. Инаку еднаш веќе се расправавме за ова, сметав дека е разбрано. Се додека не покажеш каде тоа членот јавно признал дека е “канадски бугарин“, квалификацијава ќе ти се смета за навреда! |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ја избриша темата каде шо беше тоа и ти тоа го знаеш многу добро. Од каде јас би знаел кој шо има додека не се произнесе. |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Зен, како не ти е срам вака да клеветиш??! Која тема сум ја избришала, кажи како се викаше темата... и зошто би ја избришала??? |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Izvini ama ne mi e sram oti znam za sho zboruvam.
A ti mnogu dobro znaesh za koja tema stanuva zbor , iskreno ne mi teknuva tochno kako se vikashe ama znam deka debatiravme za dvojnoto drzavjanstvo . Temata ja izbrisha povekje ne postoi taka da iako sum obvinet za kleveta neka misli koj sho saka ama jas znam koja e vistinata . |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Денес на Вести слушнав ....дека е „стопирана„ (конечно) секоја ваква пратка..односно испратена сметка..и сега се „прочистува„ списокот„ на регистрираните корисници-претплатници во МРТВ.
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|
Може да се разбере кој е тој канадскиот? Немора јавно, може и по ЛП.
Значи имало разно разни благонадежни, а не само македонски. Нема да ме изненади ако еден ден и Канада постане бугарска земја?! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ne e toj prav bugarin tuku samo ''od stranata'' na pasoshot,
....a, tolku mu bilo ubavo tuka, pa zacepil duri vo Kanada za malku i....nemashtija da vidi i oseti! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
Немој ти така со бегалецот наш ![]() ![]() |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
![]() |
||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|
Незнам јас дали е прав или крив Бугарин, но подобро да е канадски одколку македонски. Тута си е Тута, каде и да го оденесеш, неправи разлика. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
![]() |
||
|
Зен, можеби си заборавил: темата за двојните државјанства беше привремено затворена, токму поради лични расправии како што и ти добро знаеш, НО НЕ И ИЗБРИШАНА. Темата си стои, а на овој пдф има барем уште 5-6 други за двојните државјанства: Анкета:Двојното државјанство-потреба или спас Македонски Бугарин сака да стане член на Судскиот Анкета:Задолжително вадење македонски пасош Каде македонски бугарчиња? Дали е подобар бугарски или грчки пасош? Мојата вистина е таа. Не познавам никого од тука, не сум ничиј адвокат и немам никаков личен интерес да бришам изјави од членовиза нивната приватност или лични податоци, ако некој решил јавно да ги споделува. АКО членот (како што велиш) веќе еднаш дал таква изјава, претпоставувам нема да му е проблем да ја повтори. Затоа ќе го повикам да се вклучи на темата, но откако ќе му истече суспензијата. Дотогаш ќе се воздржам од коментари. Некоректно ми е јавно да лицитирам со нечија приватност во негово отсуство. |
||
![]() |
||
|
И да не те изненади. ![]() Гледај што се пишува за Американците: Changements de nationalité pour simples raisons fiscales“Американци се откажуваат од своето државјанство и стануваат Австријци и Бугари за да избегнат плаќање на високи даноци во САД.“ |
||
![]() |
||
|
Историски е докажано дека Бугарите се доста креативни, посебно кога станува збор за регрутирање на нови Бугари. Интересно би било да се види колку од тие 1150, кои се откажале од американското државјанство, се Бугари и Автријанци. Изменето од Platenik - 08.Февруари.2011 во 13:55 |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Во школо додека учевме на историја се ни кажуваа како Османлиите ги потурчуваа Православците. Ова сега во мирно доба сами се “пробугаруваат“, Се прашувам -Кој е крив тој што нуди или тој што купува?
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |