|
Каква е користа од Македонците во странство? |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne znam,
ama...odneodamna ima samo shteta od.....trojca od niv ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.plusinfo.mk/vest/145823/Makedonec-progonet-od-Hrvatska-otkako-udiral-foka-na-plazha
...ете ваква,само 'сича'...1500 куни наместо 7000,знаат гревчиња сме ние сами по себе.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И после само еден ден,останува иста констатацијата дека сме си гревчиња сами по себе. А и не верувам сега дека некој барем ќе му се извини... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za onoj nasinecot od KP...abe sto znam,ne sme nie nekako za tamu,premnogu sme otpusteni..ako pocneme i tamu kako ovde kucinja i macki da trueme.... besime...mavame..robija na Goli Otok ne ni gine..
..pa KUNA da zgaznes za opas,ili ne daj boze da ja zgazis so kola.....metak u celo na lice mesto.
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав деновиве го продавале Голи Оток,па нема да биде толку страшно.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..tek tamu "zad resetki"... nema niko da nas dira.
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и уште ако се погоди купецот...
Да се пријавам јас,пра-дедо ми летнал не го искористил пансионот на времето може уште важи понудата,па ќе можам и школо некое таму гледам да завршам. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,mha,,,zarem i od nas imalo nekoja korist,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самиот наслов доволно си кажува за нас,како нација.
Ние без корист уше од мали нозе децата си ги учиме да не се дружат со некого,ако од тоа родителите не глеаат корист за нив лично па и децата. И толку,понатака ништо па и не може да ме изненади од тоа зашто самите на себе сме си најголеми душмани. Ако од оваа страна на границата тоа пред некој ден го прикажа у статус директорот у золошка.Али баш така го мислам директорот у золошка не на золошка.Вчера во краткото интервју со Ирина Јованов таа ни ја прикажа стигмата ко нација шо си ја имаме и од другата страна на границата. Имаше еден филм со Киану Ривс мислам беше и една сењорита. Да не го губам времето додека пишувам може и ќе го најдам по гугле. Ама еве едниот повик ми стигна па треба за брзо да станам и прогледам низ тоа листите. Нешто како одење по облаци ли се викаше... Се запали лозјето.Кога стивна пожарот со сета несреќа,тага и болка знаејќи колку работа ги чека на крајот завршија со радост и насмевки на лицата.Оти коренот на лозата го имаше преживеано пожарот. Којзнае нашиов пожар дали и некогаш ќе престане.Но да се надеваме коренот ќе остане и ќе се најде некој кој со радост конешно ќе го одгледува. |
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |