|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <12345 39> |
Автор | |
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ми е убаво ко некој ќе ме свати што зборувам, а уште поубаво кога ќе ја свати реалноста дека Македонија е најубаво место за живеење само да имаш муда да створиш и да земаш барем 500 еу и да живееш ко цар.... то је то...ама зш стално морам да зборувам по 1 саат за сватат нешто... ( ОПШТО КАЖАНО )
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахха верувам дека не си постара од 12-13 годинки..барем по муабетот...
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЈЈЈЈ народеее читате ли... не ми се верува што се пишува тука ...се умрев од смеа... хахаха богата била ко царица била ејјјј е Викторија срце а да те прашам нешто ... У КОЈ ВЕК ЖИВЕЕШ СЕГА? , ние во Мк сме во 21 век, ама ти излеа си у 17-18 можеби..
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se vrakam za brmm. Inaku Viktorija jas ziveev vo Mk do 21 i jas sum vo London i mazena za Britanec pa pak ne go delam istiot stav so tebe.I milo mi e sto ne sum tolku razocarana. Ako ne go sakas svoeto poteklo togas ne se sakas ni samata sebe si.Toa e fakt i zivini ako te navrediv. |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E brmm jas sum sekogas kulturana duri i za tie sto ne zasluzuvaat. Mislam deka toa pokazuva mnogu za edna osoba, deka i pokraj navredite znae da ima self-contol. Изменето од engie |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од LouWeed |
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej Viktorija sto jas??? Sto tolku imas protiv svoeto sopstveno poteklo.Zar sakas da kazes deka se sramis od svoite sopsveni roditeli? Toa sto si mazena za Germanec ne te pravi Germanka.Nikoj nema da te saka poveke od tvoite roditeli.So ova sto go napisa gi potcenuvas i niv.Mislam deka ne e fer. |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Приметив дека на форумов, со тек на време луѓето кој не се добредојдени сами си одат т.е. форумот и форумџиите сами ги отфрлаат , така да ќе имаме уствари имаме уште еден БОЛЕН случај кој ќе се исфрли многу набрзо....
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Victorija sto ke pravime ako maz ti eden den te ostavi? (ova e samo predpostavka) |
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pretezno da neznam i samata zosto.Lugeto sekogas me raspolozuvaat.Koga mi e premnogu tesko ke se isplacam i se ke mi pomine. Ne mi i mojov zivot najsjajen ama se trudam sekoj den da bidam pozitivna.Jas veruvam deka sekoj covek e dobar samo ponekogas imame losi momenti.Pred se stvoreni sme od Boga i ne veruvam deka ON moze da napravi nekogo ili nesto loso. |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako zaminam.....toa znaci deka kje se setam kako hipik niz cel svet...i eden den kje se vratam.....za zal....ama pak kje zaminam....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuuuuuuu abe tuka bilo mnogu zeska situacijata, lele ne ocekuvav deka ke procitam nesto kako toa pogore
|
|
|
|
East_Coast
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ноќниот живот им се свиѓал!
Да си го папат гзето тие со ти рекле тоа! Возат овде фини коли купенио на многу лесен начин,ќе идат у дуќан и ке се дотерат убаво со парите од една плата(неделна) а сето тоа доле им било сон само и ајде сега надвор е поубаво.Им се дивам на многу луѓе доле со се добро средени,како си одат на театар па сите традиционални обреди си ги поминуваат со своите доле,па у кафанче македонско,па онаму оваму. Не велам дека нема у јабана кул места и збиднувања,има како со доле мозе да се сонува но џабе е кога не ме праи така среќен како со би бил доле. Ете ги гледам нашите тука.За викенд ке се дотерат,пичлемиња или пичлемки добри и ќе се натрпат у крчмата Маќедонска овде а утре пак по куќите ке коваат шајки и врати или по кафани ке слузат(кај е бе таа буква преска на среќа ја најдов сега немозам) а полно од нив и со дипломи се дојдени овде. Овде сум само ради парите и кариерата .Да имав добра пара ќе се вратев доле.Е толку сеа,поздрав
Изменето од East_Coast |
|
Внеси реплика | страница <12345 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |