|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 7891011 80> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si moje mirno more
Ti si moj dobar dan Moje jedro kad me slome Put suncem obasjan Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro je kad u zivotu
za nesto se boris,rukama stvoris, dobro je kad u zivotu nekoga volis,neko te voli, dobro je kad u zivotu neko te sluti,ti nekoga slutis ali je najbolje u zivotu kad imas nekog s kim mozes lako da sutis. |
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj pogledni mi vo ocive,
i se ke pronajdesh, shto ne sum rekla i prerekla, vo ovoj pogled shto go isprakjam, se stari vistini,a na niv prashini polsani. Od edno vreme shto ne umira, a nas ne ostava, za da ne stasa i prestasa, a jas ne sakam da znam ne jas ne sakam da znam. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospod me sakal za mene te cuval Sekoja vecer se molam za nas Dodeka spies ubavo mi e Gledam i svakjam kolku ti pripagjam jas Sonce vo tvoite rusi kosi Angjel sto ljubov mene mi nosi Dzvezdi se krijat vo tvoite oci Zlato moe odamna cekam da pristignes ti |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
One man come in the name of love
One man come and go One man come here to justify One man to overthrow In the name of love! One man in the name of love In the name of love! What more? In the name of love! |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJOT BAKNEZ DA TE OPIVA
MOJOT DOPIR DA TE IZLUDUVA
I DO NEBO DA TE VOZDIGA
................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде дали знаеш дали паметиш,
Кога ќе те видев себе не гледав А сега сликите твои не чувам, А сега очите твои не љубам, Кога ќе ги видам, ќе се изгубам... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trezan shvatih iz prve
da sve su sem tebe bile k*rve kojih sam se stideo A ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti, sunce ljubavi |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moje tjelo treba te ruke
traze te nedostajesh mi
moje srcetreba te usne
josh ljube te nedostajesh mi.........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's my life
It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive It's my life |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dogji josh jednom da te poljubim
josh samo jednom pa neka gubim
dogji josh jednom ljubavi moja
samo josh jednom da budem tvoja
cekam te dugo u ceznju gorim
da cesh mi doci srce mi zbori......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I know all there is to know about the crying game
I've had my share of the crying game First there are kisses, then there are sighs And then before you know where you are, you're saying goodbye One day soon, I'm gonna tell the moon about the crying game And if he knows, maybe he'll explain Why there are heartaches, why there are tears? And what to do to stop feeling blue, when love disappears? |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Take my hand, dance with me
I want to spend my lifetime loving you If that is all in life I ever do I will want nothing else to see me through If I can spend my lifetime loving you Though we know we will never come again Where there is love, life begins Over and over again |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veži me za sebe
Zauvijek tvoj, potpisujem Na svaku ludost pristajem Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |