|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 8687888990 113> |
Автор | |
beliot crnec
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Use eden ucenik od kaj mene :) sneska ti predava
|
|
iva99
Нов член Регистриран: 15.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите доколку некој не го мрзи или е по пишувањето ќе го замолам да напише краток состав а може и песна на тема Сите сме еднакви без разлика на се. Ми треба за утре. Ви благодарам однапред!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,da beshe za razlichnosti ajde de ,,i nekako da se pishuva ,,,ama za neshto isto ,,,
,,e navistina bile glupi profesorive,,kako li ne im e sram i zhal da vi zadaavaat vaka teshi temi shto baraat razmisluvanje za pishuvanje ,,,eh profesori loshi,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Amarche
Нов член Регистриран: 02.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI TREBAAT SOSTAVI NA TEMI
1.Covekot nemoze so sila da gi nametnuva svoite sfakanja i da odlucuva za tugata sudbina ili Teodose sakam da ti kazam 2.Nemozeme da pravime golemi nesta no maleckite mozeme da gi pravime so golema ljubov |
|
nattte12
Нов член Регистриран: 04.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба еден состав „Опис на ликот на Бојан“ (од лектирата „Бојан“) со воведен дел, главен дел и завршен. Ве молам итно ми е.
|
|
nattte12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde ve molam napisete eden sostav "Opis na likot na Bojan" (od lektirata "Bojan). So voveden del, glaven del i zavrsen. Itno e, za denes mi treba. Vi blagodaram..... odnapred...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плати па клати, кај е итно па уште и гратис
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
nattte12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде се пишуваат различни состави па мислам дека и овој ќе знаат да го напишат. Итно е па и гратис
|
|
KoceRR
Нов член Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav na tema Mojata omilena igracka od detstvoto
Ve molam ako znaete nesto napisete sto e mozno pobrzo Odnapred vi blagodaram |
|
gang
Нов член Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требаат три теми за писмена ако може нешто помош:
1.Младите во современиот свет 2.Алкохолизмот и наркоманијата погрешен пат за младиот човек 3.Техниката вчера,денес и утре Ви благодарам однапред |
|
gang
Нов член Регистриран: 09.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ако може помош ми требаат три теми за писмена работа по македонски јазик
1.Младите во современиот свет 2.Алкохолизмот и наркоманијата погрешен пат за младиот човек 3.Техниката вчера,денес и утре БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД !! |
|
Христина Б.
Нов член Регистриран: 10.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состави на темата "Љубовта и желбата се крилја за големи дела" и "Спомени со..." итно ми е ве молам...Фала :D
|
|
Христина Б.
Нов член Регистриран: 10.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали може да ми го напишеш составот на тема Желбата и љубовта се крилја за големи дела бидејќи ти го имаш правено а јас ќе го правам во четврток...Те молам. Фала однапред
|
|
sanjicka05
Нов член Регистриран: 18.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam da mi napisete esei za temite:
1.Narodnoto tvorestvo-identifikacija za makedonskiot narod (od zbornikot) 2.Sporedba pomegu Cajld Harold i Evgenij Onegin |
|
Внеси реплика | страница <1 8687888990 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |