![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 113> |
Автор | |
Slimshady4life ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I-10 fizioterapevt?kazhuvaj se koj si :D
|
|
![]() |
|
volim te ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Neznam da pisuvam sostavi posebno koga se slobodna tema .. ako moze i znae nekoj baram mala pomos barem da navlezam vo sostvaot ( za 1 godina )
1. Delata se merka za covekovata golemina 2.Covekovite neograniceni moznosti vo sozdavanjeto na umetnickiot svet 3.Usnoto tvorestvo-dusevna hrana na narodniot genij |
|
![]() |
|
Slimshady4life ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ми треба помош на тема "Човековите неограничени можности во создавањето на уметничкиот свет,доволно ми се само неколку реченици за да знам од кој аспект да гледам спрема темава и на која начин да се фокусирам и да пишувам,пс.оваа не е за мене,за девојками е...ми треба до Понеделник,што побрзо,толку подобро,фала однапред .. :)
|
|
![]() |
|
alekpetrova ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Izborot sekogas treba da postoi za nas i okolu nas ako mozi eden sostav za pismena falaaaa
|
|
![]() |
|
Lori ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Може состав на тема Лицемерието- вечна составка на човештвото?
|
|
Околу нас се само луѓе и камења... Во камењата нема ништо човечно..А во луѓето се е камено.
|
|
![]() |
|
majahudgens ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Itno mi trebaat podatoci za "БИОЕЛЕКТРИЧНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ НА СРЦЕ И МОЗОК"
(za proekt po fizika) ve molam pomogneteee |
|
![]() |
|
zoka1969 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mi treba hitno pismena so naslov"Sudbinata na jazikot e i sudbina na narodot"
![]() |
|
![]() |
|
Lori ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Ми треба состав на теми
Лицимерието- вечна составка на човештвото. Во секое семејство постои генерациски јаз. Би ви била многу благодарна ако ми помогнете, најсикрено за вакви слободни теми ама ни малку не ме бидува за пишување. ![]() |
|
Околу нас се само луѓе и камења... Во камењата нема ништо човечно..А во луѓето се е камено.
|
|
![]() |
|
zoka1969 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mi treba pismen sostav na tema "Sudbinata na jazikot e i sudbina na narodot".Ve molam mi treba za petok.
![]() |
|
![]() |
|
anadonisi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
има ли некој нешто материал од ММФ или светската банка...фала од напред
|
|
![]() |
|
Smileboy ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба нешто за лектирата Кралот на Бетајнова-Иван Цанкар...ако може нешш..
|
|
![]() |
|
linasss ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
itno mi se potrebni sostavi za odliki na evropskata prosveta i odliki na makedonskata prosveta odnapred vi blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
Stefan.karo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ve molam mi treba paralela na likovite od Crno seme... ve molam ako mozi nekoj da mi dade
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Butterfly123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mи треба расказот "Проешдба" од Рајко Жинзифов. Барав на интернет го нема, ако го има некој да го прати.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8586878889 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |