|
Зошто македонците низ светот се толку себ |
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Автор | |
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Испратена: 02.Ноември.2007 во 01:17 |
ako ne vi cini tamu kaj sto ste (kaj i da e toa) pa ,vratete se tuka!! sto samo serete za djabe! |
|
Hanibal_King
Група Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Испратена: 02.Ноември.2007 во 02:32 |
Ne vredi da se rapravame
taka samo poveke si pravime omraza eden na drug sto e bitno koj kaj e i koj kaj saka da bide Ednostavno koj se snajde se snajde koj ne lesna mu zemja(surova shega) |
|
BOGOSLOV
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Испратена: 02.Ноември.2007 во 03:04 |
bogami surova...ne veruvam deka sme do tolku sebichni i loshi
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Испратена: 02.Ноември.2007 во 16:05 |
jas veke imam komentirano vo temava i kazano deka mnogu loso mislenje imam za onie makedonci sto gi sretnav tuka ( maz i zena koi 30 god rabotat tuka , ne sakaa da mi zavrsat usluga ,t.e. ne sakaa da me prefrlat so nivnata kola
zborot mi bese deka nitu ednas ne sum se pozalila deka ne e ubavo tuka,, stvarno e mnogu ubavo, epten evropski zivot, se e super, samo pak me ceka rabota iako eve mesec dena odmarav sega posto se spremam za eden ispit a sto se odnesuva do temava dali makedonsite vo stranstvo se sebicni, jas iskreno da mozev bi viknala uste 4 drugari tuka da dojdat, no koga prasav vo Stadtamt, mi odgovorija deka jas kako student so studentska Viza nemam pravo da gi viknam nitu sestra mi, nitu majka mi nitu tatko mi, a ne pak nekoj drug |
|
|
|
SOPRANOvski
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Испратена: 04.Ноември.2007 во 13:40 |
Na koj mu drzi gazot i mu raboti teknuvaloto, ke si najde nacin da otide ,raboti i zivee kaj sto mu e po kef. Onie drugite ,sto dzabolebarat po cel den u maalo , i samo kukaaat ,Srbite za takvite vikaat, "Rdzavom k...u i dlake smetaju".
Изменето од SOPRANOvski - 04.Ноември.2007 во 13:46 |
|
If you do what's hard today, then the life will be easy tomorow.
|
|
GOLDFINGER
Група Регистриран: 09.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Испратена: 12.Ноември.2007 во 17:00 |
makata gi naterala.
|
|
,,CUM GRANO ET CUM SANO,,
|
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Испратена: 18.Ноември.2007 во 01:54 |
Немојте да мислите дека само Македонците станаа "себични"....
Тоа е случајот со сите народи кои ги напуштиле огништата и заминале во сосем друго општество...
се случуваат доста малограгански работи кои искрениот другар ниту накрај памет би помислил..се се гледа низ призмата на парите,имаш-немаш!ептен нездрава работа...само ај ке има опростам на тие шо биле по 30-40 год надвор ама шо прајме со тие шо заминаа вчера па се прат енглези прва класа?катстрофа...
"на приридата му зеде милиони години од мајмунот да напрај чоек,а на западот само неколку години од чоекот да напрај мајмун"
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
vikicka
Група Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Испратена: 18.Ноември.2007 во 01:56 |
ILI IMATE LI SRCE TOLKAVO DA IZDRZITE SE ILI VI FALI EDEN DEL OD SRCETO VAKA
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Испратена: 22.Ноември.2007 во 03:00 |
a zosto vie mislite dolu, deka lugeto niz svetot se sebicni?
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Испратена: 22.Ноември.2007 во 05:01 |
ha ha ha zosto mislime, ne vazi za site, ama ima nekoj soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......................................
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Испратена: 27.Ноември.2007 во 19:15 |
Мене едно чудо наши луѓе ми имаат помогнато. Глупаво е да се генерализира. Секаде има секакви. Кога човек живее на запад гледа колку всушност нашите долу во МК се спремни и научени да си помагаат. И тука, исто така (меѓусебно).
|
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Испратена: 27.Ноември.2007 во 22:09 |
Ama ne se sebični site, jas imam mnogu drugari od Makedonija što živeat vo Zagreb i ne se sebični, super se i mnogu mili!!
|
|
sakam skopsko
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Испратена: 28.Ноември.2007 во 18:26 |
a koj-a go vika toa laze kako ciganka. |
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Испратена: 28.Ноември.2007 во 19:09 |
Jas kažam ne se SITE sebični... neki se ovaki, neki se onaki... ne može da se generalizira...
|
|
sakam skopsko
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |