|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 678910 80> |
Автор | |
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tajne sa neba u oku tvom
mozda i ja sam nasao dom |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nisam cedo proseka
Mene ne vuce oseka S tobom je tretman poseban Svaki je dan dolchevita |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Look into my eyes - you will see
What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
One love
One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all - I would sacrifice |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You can see my heart....
Beating... You can see It through my chest... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Why does love always feel like a battlefield? ..
Изменето од s_girl - 10.Јануари.2010 во 18:24 |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posveteno na,si znae samata...
Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc' Изменето од riki1899 - 11.Јануари.2010 во 22:53 |
|
|
|
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mogu ja u tvoje snove nezvana,
na druge da se ljutim što te nemam ja, ne mogu da ti budem važnija od svih, a htela bih! |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vezi me za sebe usnama
vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen |
|
|
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojdov pak, tajno moja, zvezda prakam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. |
|
|
|
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne voli se neko sto se mora
Nego sto je ljubav sudbina |
|
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prv pat sonuvam buden odam niz pole dzvezdeno Ti si beskrajno moja carstvo si ljubovno Tuka nema vreme, luge i pravila Tuka sme nie na cekor od vecnosta |
|
|
|
Milaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, nisam ti rekao sve
jednostavno nisam imao snage za to ne, nisam ti rekao da da je nekad ovo mirno more bilo nemirno Neke se noci naprosto dogode neke te oci do smrti pogode Ne, nisam ti priznao da da sam ponekad i sam pozelio da odem na dvor ali sam ostao ona ista osoba kakva sam zelio da budem kad budem izlazio Al' neka se vrata pretesko otvore neke se rijeci jos teze izgovore |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |