|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 80> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaključaj vrata i sjedi kad si tu
ne idi noćas jer nisam baš pri snu malo je mjesta ipak ostani..... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My loneliness is killin' me
I must confess I still believe When I'm not with you I lose my mind Give me a sign, hit me baby one more time
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој Сања да се љутиш
нисамо онај стари који успе све да квари.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You do something to me
something deep inside |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ima stvari koje trebaju
a nikad se ne dese neke druge opet ne daju lako da se dokuce... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jos me boli jedina
tu na mojim grudima gde si glavu skrivala... |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vjeruj mi nocas,
svakog casa nudicu ti vise. Ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina... Sve je to od loseg vina... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekla je da nije to zub
to mnogo jace zaboli i ne prestaje... |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NosiŠ modru haljinu
onu meni najdraŽu ... |
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден покрај друг,
а километри меѓу нас Уште еден чин на добро извежбана страст Како мачји очи светат само две жарчиња во мрак Се лажеме без срам, а нема кој, нема кој да биде јак. Зборови, јалови празни зборови не ќе можат овој пат да не состават. Зборови паѓаат ко карти згужвани на крај од лоша претстава... |
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So it's over
This time, I know, it's gone Salt water Tasted it too long I only know I'm wrong Now I know it's gone |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си тајна отровна од сите што ја кријам
кога крв ми зоврива и не дава да спијам се што разум зборува срце не може да чуе љубовта ме лекува љубовта и ќе ме отруе.... |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друм перница мајче друм постела.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
DZAKI99
Нов член Регистриран: 04.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ги имаш ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |