|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 45678 34> |
Автор | ||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
]
e prsnav od smea:)
|
||
|
||
alek766
Сениор Регистриран: 06.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 210 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве две интересни писма:
MOJOJ DRAGOJ Tokom protekle godine pokusao sam da sa tobom vodim ljubav 365 puta. Uspeo sam 36 puta, sto je u proseku jednom u 10 dana. Evo liste koja ce ti pokazati zasto nisam uspevao cesce: - 54 puta carsavi nisu bili cisti - 17 puta je bilo suvise kasno - 49 puta si bila previse umorna - 20 puta ti je bilo previse toplo - 15 puta si se pretvarala da spavas - 22 puta si imala glavobolju - 17 puta si se plasila da ne probudimo decu - 16 puta ti je lekar zabranio seks - 12 puta ti je bio los datum u mesecu - 19 puta si morala rano da ustanes - 9 puta si rekla da ti nije do seksa - 7 puta si izgorela na suncu - 6 puta si do kasno gledala televiziju - 5 puta nisi htela da pokvaris novu frizuru - 3 puta si rekla da ce nas cuti komsije - 9 puta si rekla da ce nas cuti tvoja majka Od onih 36 puta kad smo uspeli da vodimo ljubav, seks nije bio zadovoljavajuci iz sledecih razloga: - 6 puta si lezala kao klada - 8 puta si me podsetila na pukotinu na plafonu - 4 puta si mi rekla i da najzad zavrsimo sa tim - 7 puta sam morao da te probudim da ti kazem da sam svrsio - Jednom sam pomislio da sam te povredio posto sam primetio se ludacki treses MOM DRAGOM Mislim da si malo pobrkao stvari. Evo razloga zasto od mene nisi dobio vise nego sto jesi: - 5 puta si dosao kuci potpuno pijan i od macke pomislio da sam ja - 36 puta nisi uopste dosao kuci - 21 put ti se nije dalo - 33 puta si svrsio previse brzo - 19 puta ti je kljoknuo pre seksa - 38 puta si radio do kasno - 10 puta si imao grceve u nogama - 29 puta si morao ranije da odes na spavanje zbog sutrasnjeg basketa - 2 puta si se potukao i udarili su te bas u testise - 4 puta ti se zaglavio u rajsferslusu - 3 puta si bio prehladjen i imao si kijavicu - 2 puta si bio povredjen na basketu - 20 puta si izgubio volju za seks zato sto si celog dana mislio na to - 6 puta je tebe bolela glava - 98 puta si bio zauzet gledanjem fudbala i kosarke A sto se tice onih 36 puta kad nam se seks dogodio, ali nisi bio previse zadovoljan, evo objasnjenja: - Kao klada sam lezala onda kada si se bacio na krevet, a mene promasio, i poceo da nasrces na posteljinu - Nisam govorila o pukotini na plafonu, vec sam te pitala da li vise volis da budem odozdo ili odozgo - Kada sam se onako ludacki tresla, bilo je zato sto si me toliko jako pritisnuo da sam se borila za vazduh |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mашка и женска логика:
Доаѓа мажот дома и и' вели на жена си: - Мојата секретарка имаше денес подлабоко деколте од твоето. Ситница, ама ми прија... Следниот ден сличен коментар: - Мојата секретарка има пократка сукња од твојата. Ситница, ама ми прија... Следниот ден повторно: - Мојата секретарка има поголеми гради од твоите. Ситница, ама ми прија... На тоа, жената му вели на мажот: - Комшијата до нас има за 2 сантиметри подолг ... од твојот. Ситница, ама ми прија... Наравоучение: мажите многу гледаат и многу зборуваат, додека жените ќутат и работат Изменето од Julija - 31.Март.2007 во 14:52 |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Гледаш миличок, комшијата секој пат кога оди на работа ја бакнува жена си. Зошто и ти тоа не го правиш?
- Те молам драга, не можам јас тоа, одвај ја познавам... |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ewewew
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВИЦ НА ДЕНОТ
Едно убаво неделно попладне, три жени играле голф. Едната од нив не била премногу вешта и нејзиното топче летнало во шумата. Тргнала да го побара и наместо топчето, нашла жаба фатена во замка. - Ослободи ме и ќе ти исполнам 3 желби – и рекла жабата. Жената не се двоумела многу. Ја ослободила жабата, на што таа и рекла: - Фала ти, но заборавив да ти напоменам нешто. Се што ќе посакаш, твојот маж ќе добие 10 пати подобро. - Немам ништо против – била задоволна жената. Нејзината прва желба била да стане најубава жена на светот. - Но, дали си свесна дека твојот маж ќе стане нај нај најубав маж на светот? Вистински Адонис. Сите жени ќе го прогонуваат – ја предупредила жабата. - Нема проблем. Јас ќе бидам најубава жена на светот и тој ќе ме гледа само мене! И така, жената станала најубава на светот. После тоа, посакала да стане најбогата. - Но, тоа ќе го направи твојот маж десет пати побогат од тебе. - Тоа воопшто не ми пречи, тоа што е негово, е и мое – одговорила жената. И така жената станала најбогата на светот. - Која е твојата последна желба? – прашала љубопитната жаба. - Сакам да добијам МАЛ срцев удар! Поуката на приказната е дека жените се интелигентни. Никогаш немој да се шегуваш со нив! НАПОМЕНА: Ако си женско не читај понатаму. За тебе вицот е завршен. Застани овде и чувствувај се супериорно! Ако си машко: Мажот имал десет пати ПОМАЛ срцев удар! Поуката на приказната е дека жените навистина мислат дека се многу интелигентни. Да ги оставиме да веруваат во тоа и да уживаме во спектаклот. P.S. Ако си женско и се уште читаш, ова е доказ дека жените НИКОГАШ НЕ СЛУШААТ! |
||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу точно не послушав и продолжив да читам
|
||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои се трите најбрзи начини на комуникација?
Трите најбрзи начини на комуникација се: 1. Tele-phone 2. Tele-vision 3. Tell-a-woman.* * ** * Сакате и побрзо? 4. Tell her not to tell anyone.* |
||
|
||
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima i pobrzo !!! Ucitelkata gi prasuva decata sto e najbrzo ... ??? - k*rsumot ... - daa... brz e ... ama ima i pobrzo ... - svetlinata ... - daa... brz e ... ama ima i pobrzo ... - mislata ... - taka e deca ... mislata e najbrza ... no mali Djokica vika: - ucitelke imai pobrzo ... ima i pobrzo ... - kako be toa Djokica .. sedi ne tresi gluposti ... - ami tate mu rece na mama more zeno ... svrsiv pobrzo odosto mislev !!! - SEDI SRAM DA TI E ... KEC ... |
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Единствениот проблем со овој виц е што ти оригиналната верзиј ја имаш модифицирано по сопствени потреби. Поентат на оригиналот беше дека жените имаат многу да учат од мажите |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па јас вака го знам , а ти ако го знаеш поинаку, така како што го знаеш кажи го |
||
|
||
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razgovarale dvajca ... eden bogat i eden siromav ... bogatiot: - nie imame ova ...imame ona .... - ne znaeme sto imame ... - kuki... vili - gliseri... - abe sto da ti kazam .. televizija i toa kablovska ... - samo kakvi kvizovi davaat .... - uzivame ... siromaviot nemal sto da kaze kutriot ... - nie nisto nemame ... - taka da barem lesno e sto znaeme deka nisto nemame ... - ama vkizovi imame ... - na sred naselba stavivme kupa so seno ... - zenite ke gi stavat glavite ... - i treba da pogodat koj e od pozadi ... - i tvojata zena cesto idi na nasite kvizovi ... i bile pointeresni od tie na kabovskata televizija .. |
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Комп. жена
Интернет жена: Морате да платите за да добиете пристап Сервер жена: Секогаш е зафатена и преоптеретена кога ви треба Windows жена: Знаете дека има многу мани, ама пробајте да живеете без неа Powerpoint жена: Совршена за презентација на некоја прослава Exel жена: Вели дека може многу, ама вие сепак ја користите за четири основни работи Office жена: Може се' да работи и се' да биде. Главно е корисна, но ограничена и секогаш нешто и' фали, па корисникот мора да се снаоѓа од страна. MS-DOS жена: Сите ја имале и веќе никој не ја сака Backup жена: Мислите дека има се' но кога нешто ќе ви затреба, сфаќате дека сепак нешто и' фали Hard disc жена: Се сеќава на се' во секое време на денот e-mail жена: Од десет работи што ви ги кажува, девет се чиста глупост Virus жена: Кога најмалку очекувате таа се инсталира во вашиот стан и префаќа се' што ви е важно. Ако се обидете да ја исфрлите, може да се простите од некои работи... |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |