|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 80> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srce mi je uvijek tamo gdje si ti
ispod juznog neba gdje narandza zri gdje smo prvi puta ljubili se mi srce mi je uvijek tamo gdje si ti Sreca dodje, sreca ode nisam htjela da te dijelim svi putevi tebi vode jos te volim, jos te zelim...... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZELJNO CEKAM TVOJE PISMO
I NADAM SE SVAKE NOCI
DA CES JEDNOM IZNENADA
U ZAGRLJAJ MENI DOCI
JA TE PESMOM ZOVEM
ZELJAN TVOGA MILOVANJA
SLIKU TVOJU LJUBIM
LJUBIM LJUBIM SVAKOG DANA
...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
ljubavi mi smo mnogo toga hteli zajedno
samo ovo ni smo smeli nikada
nije smelo da se desi
da ja tebe a ti mene izgubis
...
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dao bih ovo malo zivota
sto ce mi pomoci u ceznju za tobom
dao bih ovo malo zivota
bar na trenutak da sam sa tobom
...
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tada priznacu ti sve
shapnut reci te
mmmmmmmm
volim te.....
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaj život, život više nije,
Zašto da se krijem, Znaš da tako je. Ja bez tebe nemogu da trajem I da puno dajem, sve je gotovo. Nije mene dušo ubilo, ubilo, Vino crveno. Ubila me ljubav tvoja nevjerna, nevjerna Nek si prokleta. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jos uvijek sanjam
da te kao nekad' zagrlim da ti ljubav svoju poklonim sve sto je ruzno da zaboravim ali ne ide, bez tebe zivot k’o da stao je Jos uvijek sanjam da te kao nekad' povedem gdje sam te prvi put poljubio gdje sam se prvi put zaljubio ali ne ide, bez tebe zivot k’o da stao je........ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pada kisa napolju,
kaplje mi po prozoru a ja sama kod kuce, sjedim, placem i tugujem ne znam sta cu od sebe Bjezi kiso s prozora, bjezi kiso s prozora, bjezi kiso s prozora, da te nije sad bih ja svoga dragog ljubila.............. |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prije no sto usnim ja
i taj tren i zauvijek samo ti ti si mi u mislima i kad nisi tu, kraj mene Da znas da me bolis i nocas ja cu da te cuvam dok spavas i ljubim tamo gdje najvise volis dok sanjas............ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma sto da zelim sve je tako daleko
i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile.............. |
|
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.. Because boy you're amazing, just the way you are.. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успавао сам те дубоко испод груди
ал срце близу је па те стално буди а кад оду сви и помисле да дријемам ја очи отворим да видим кога немам.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Qué Hiciste? Hoy destruiste con tu orgullo la esperanza
Hoy empañaste con tu furia mi mirada Borraste toda nuestra historia con tu rabia Y confundiste tanto amor que te entregaba Como permiso para así romperme el alma |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jako
tanto amor para alma stavi prevod da go razbereme Изменето од d4 b3 - 07.Октомври.2010 во 18:01 |
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |