|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 295> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако мене ме напднеше ја него ќе му вратев дупло.Маваш сркин шот од неговата порака ако попијеш бан и тек тогаш почињаш да се жалиш до администратори и даље.
Изменето од Царевић - 31.Октомври.2008 во 17:13 |
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сумм револтиран од тпј модератор бидејќи
1)Не си ја гкледа модераторската работа а и нормално за тоа треба казна 2)Кога се уклучува ги заплашува членовите и употребува вулгарни зборови како во мојот случај Заради тие однесувања на модераторот бојан81 барам админот под итно да реагира и да преземе ригорозни мерки бидејќи со такви модератори не се влегува во Европа. Изменето од mileg - 19.Ноември.2008 во 00:39 |
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле ако ти ја треснам една ќе ти дам и срамење и резили. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На кого бе ќе треснеш.....непроодено детенце, опутар еден..... |
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ќе треснел една.....мисли тука сме под тумбе кафе или на широк сокак каде што даваат шеќерчиња за мали деца........Опинок Магарешки.....
|
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ни до Тумбе Кафе нема да стигниш,цело широк сокак има да го изметам со тебе и на Џамија има да те обесам. |
|||
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе ми се обесиш...тоа е сигурно
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шефе џамлија со мала буква се пишува |
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај џабе ние вака збораме,туку дојди ти во Битола така најубо ќе се разбериме лично,па таму ќе ми кажиш како да ти се обесам.
Знам,незнам како ми се згреши,со помал фонт требаше да го напишам дури. Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Ноември.2008 во 00:18 |
|||
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај џабе ние вака збораме,туку дојди ти во Битола така најубо ќе се разбериме лично,па таму ќе ми кажиш како да ти се обесам. Со задоволство......ич не бери гајле..... |
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сумм револтиран од тпј модератор бидејќи
1)Не си ја гкледа модераторската работа а и нормално за тоа треба казна 2)Кога се уклучува ги заплашува членовите и употребува вулгарни зборови како во мојот случај Заради тие однесувања на модераторот бојан81 барам админот под итно да реагира и да преземе ригорозни мерки бидејќи со такви модератори не се влегува во Европа. |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај те молам смири се и не почнувај пак, доста е од твоите забелешки, ги
знаеме сите и сметам дека нема потреба да се повторуваш, особено не да
шириш овакви невистини за било кој модератор или член на Идивиди.
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Модераторке нема тука ништо невистина,тука се е вистина.Е тоа е прекршени правила од страна на твојот колега. |
|||
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде те молам објасни ми зошто го срамам никот и да се разбереме ко луѓе сега бидејќи фирерот Моира во приказ на нејзиниот деспотизам ни ги избриша постовите во кои искажувавме симпатии еден кон друг. ...не ти се избришани постовите туку се сместени таму кадешто треба да бидат, а не на оваа тема...тука сте оффтопик и неумесно е да се расправате и навредувате на теми...а објаснение ќе бараш во истата тема каде се преместени вашите постови...и друг пат пред било што да констатираш разгледај по форумов.. Тема: ...Идивиди Клуб на политички фајтери....http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=14325 Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 01:28 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |