|
Зошто македонците низ светот се толку себ |
Внеси реплика | страница <1 34567 27> |
Автор | ||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Испратена: 18.Јуни.2007 во 22:00 | |
Ne samo vo stranstvo tuku i ovde sme beter.
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Испратена: 18.Јуни.2007 во 22:05 | |
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Испратена: 18.Јуни.2007 во 22:56 | |
naivni,navni,naivni,...a,be do koga?!,....milijardi dolari!!,.....da puknesh od smeenje,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Испратена: 18.Јуни.2007 во 23:27 | |
се надевам дека вредело тоа што си отишла да работиш таму.....да бидеш робот и да си ги изгубиш емоциите во таа трка за време и успех! |
||
skopje64
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 5 |
Испратена: 20.Јуни.2007 во 22:31 | |
Zar moze da se gubat emocii ako rabotis vo strnastvo ova ne sum go znael.Cindarela dali ti voopsto znaes sto se emocii? |
||
jordan23
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Испратена: 21.Јуни.2007 во 10:30 | |
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Strong
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Испратена: 21.Јуни.2007 во 18:28 | |
Jas ne ziveam mnogu godini vo stranstvo (okolu 10 godini). Ziveam vo Italija imam 26 godini. Sum pomagal na poveke luge i ne sum bil nasteten od nikoj (mozebi za sitnici) , ne ziveam vo toj krug kako da vi kazam no ne mi e golema razlikata od zivotot vo Makedonija. I ako ziveam sam ne sum so familija da mi mislat drugi na mojte problemi no mojte problemi se za doma, Koga izleguvame na zabava ili slicno zivotot ne ni e razlicen od toj vo Makedonija ( normalno baba dedo cico strina nema! ) .. Koga sme site zaedno nikogas ne se pravelo muabet za takvi slicni raboti kako sto citam ovde na forumot, naprotiv nekoj od drugarite zapoznal nekoj sto e vo kriticna situacija ke se javi na site po red da se rasprasa kako stojat rabotite kaj nas za spienje za rabota ili slicno, Ako mozeme da pomogneme sigurno nema da odbieme koga ne mozeme.. Sto bi napravile i vie ? normalno odbies. Toa ne e sebicnost zavisi koj kako e bil precekan vo stranstvo od mnogu pricni. Nemoze nekoj so familija 2 deca 1 plata pola plata za stan plus troskovi itn.. Kolku i da saka da pomogne kako bi go storil toa ?? ( a za tiee.. kako sto kazavte sto gledat da si gi vadat ocite da si ljubomorat da si zaviduvat, tie se od isto nivo edniot da ne e takov nema da stigne do tamo, begajte od tie krugovi ne se zarobuvaj so takvi) a toa sto kaza nekoj vo forumot ne se druzam so makedonci poradi toa... hmm Najdi si makedonci sto ke ti odgovarat a ne da se druzes so bilo koj kako vo Makedonija ti odgovaralo so makedonci a vo stranstvo ne??
|
||
Srbo
|
||
Anetce
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
Испратена: 22.Јуни.2007 во 16:37 | |
vo vrska s temava sakav da kazam deka toa zavisi od covekot kako toj gi svaka rabotite
jas licno imam edno mnogu negativno iskustvo so rodnini vo stranstvo megjutoa ne treba da se pamti samo losoto tuku i dobroto poradi toa sto sakam da studiram vo germnaija bev so majka mi duri do germnija na fakultetot da se rasprasam so kako posto moite rodnini koi se samo na 2 minuti od fakulteot ne sakaa da otidat i da prasaaat pa nie potrosivme 1000 evra taka na gladno srce i nema vrska so bidna bidna jas i majka mi otidovme i samo posle 3 dena vo germnaija im se javivme deka sme tamu i deka ke dojdeme na edno kafe da im doneseme pozdrav od makedonnija i znaete sto se desi? NE NI SVARIJA NI KAFE NI NISO I NE OSTAVIJA DA BARAME HOTEL VO 23 CASOT NAVECER megjutoa pak ke kazam zavisi do covekot |
||
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Испратена: 22.Јуни.2007 во 20:25 | |
freak girl, ti mi teras na stipski dijalekt, ko moj covek da si
ne trebalo da odes do germanija, preku internet i po telefon mozelo da se rasprasas, na internet ima milion adresi i telefoni od fakulteti, taka da, rabotata i preku internet mozelo da ja zavrsis. Kako i da e, jas si kazav, kaj mene tuka nema makednski familii, srbi i bugari imam sretnato, a makedonci mnogu slabo |
||
|
||
skopje64
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 5 |
Испратена: 22.Јуни.2007 во 22:36 | |
Se e do karakterot na covekot, iako nie si imame poseben tabiet i malku sme maandjii sakame da naogame mani na drugi luge i da se pravime najpametni,sepak nemozam da se pozalam na Makedoncite koi sum gi sretnal po svetov.
Ne daj boze da naletas na Crnogorec ili Bosanec toa se problemi pogotovo ako te osetat deka dobro si snajden i ti odi se od raka e od ovakvi e da begas strafta !
|
||
jordan23
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Испратена: 29.Јуни.2007 во 17:49 | |
Тешко прашање за Синдарела, постави и полесно прашање.
|
||
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Испратена: 30.Јуни.2007 во 02:11 | |
koj e sebicen eve ja ne sum zimi sve eve nudam i rabota koj saka ama da ima bugarski ili hrvatski pasos
|
||
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Испратена: 04.Јули.2007 во 01:49 | |
abe i ti sega ,gi vikas za da rabotat.
|
||
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Испратена: 06.Јули.2007 во 10:47 | |
e da imas pravo aj da gi viknam ja da rabotam oni da spijat moze i taka
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |