|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 31> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... ...nekoj imal golem k*r-50 cm i stalno se zalel dka nemoze da si najde cura poradi toa...i mu kazale...ke idesh kaj zabata...i ke ja prashash zbta dali ke se omazi za tebe...a ko kaze NE...ke ti se smali za 10 cm... ...i taka bi... ...otishol "dugometrazniot"...kaj zabata i ja prashue...dal ke se omazi za nego...a ovaa vika... ...NE... ...i mu se slalil za 10 cm...arno ama si rekol, ushte treba-pak e golem...pa ja prashal ushe ednashka isto...a zabata nekla pak... ...NE... ...se podrazmislil malce i si rekol...a ushe ednashka ja da...posho 20-ska e taman......i prashal pak...dali ke se omazish za mene zabo???...a na zabata i skuchelo vishe i mu rekla... ...UUUUUUUUUU BRE CHOECHE SHO SI DOSADEN...NE, NE, NE i NEEEEEEE... ...... ...... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
You live only ONCE!
|
|
struga_13
Нов член Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две секири и едната и рекла на другата:
- Не се секирај! |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si odele dve bezopasni po ulica i ednata i rekla na drugata :
-Lele ama mi e zesko .,a drugata i odgovorila : -Pa otkop4ajse. |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FATIL NEKO ZLATNA AJKULA I TAA MU REKLA AKO ME PUSTIS KE TI ISPOLNAM EDNA ZELBA!!!
SE MISLEL COEKOT SO DA POSAKAT I NA KRAJOT ODLUCIL:"SAKAM KU*OT DA MI E DO ZEMJA! TOGAS ALKULATA MU GI PREGRIZALA DVETE NOZE DO NAD KOLENATA! |
|
car's freack
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...i ne e glupav ovoj vic,....osven shto ajkulata bila zlatna,...pa i zborela odozgora,...ama,...koga mozat i bezopasni da si chaskaat,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bile dvajca nepismeni od koi edniot ne znael da cita....:///
|
|
i-v-o-n-a
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile tri topchinja. Ednoto otishlo levo, drugoto desno a tretoto po niv.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Тато,тато,што дрво е ова?
-Модра слива,сине! -А,зошто е црвена? -Затоа што е зелена! |
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto marsovcite ne pravat zurki na mras? -pa nemat atmosfera...:))
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица оди во продавница:
-Тетке,тетке,ќе ми дадеш Вечер? -Марш,мочко еден,тоа на мајка ти да и го кажеш! |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hrvat says:imate li vi neki drugi mars osvim taj mars na drinu?
srbin says:imamo hrvat says:koji? srbin says:mars u pizdu materinu |
|
|
|
NeoCorteX
Нов член Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетал коњ низ пченка... Било многу топло и пченкава испукала и се напраиле пуканки... Коњов помислил дека е снег и умрел од студ.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |