|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 51> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Novace,
toa e makedonskiot del od pekolot ili taka narechen ,,makedonski sindroim,,... Sojuz kje napravime i so crniot gjavol samo da na nashiot makedoneski brat mu nashtetime...........Ne mislejki deka toa utre i na nas kako bumerang kje ni se vrati.............. Изменето од orlov - 31.Октомври.2009 во 19:35 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=115658
и после ова , има и такви кои се прашуваат зошто би требало ОНОЈ кој раководи со министерствата треба да поднесе оставка ..... без трунка срам ќе додели пензии на семејствата на оние кои се кренаа со оружје во раката против оваа држава а на семејствата на оние кои во нејзина одбрана ги положија своите животи не само што нема да им одаде признание туку и пари со камата им бара назад ....... има ли воопшто ОВОЈ човек душа и дали воопшто РМ нешто му значи
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова почнува ептен да смрди. Државата ги тужела семејствата на масакрираните од Вејце. Од друга страна ќе се обештетувале фамилии на ОНА. Дали е само дезинформација на А1 првото затоа што не пишува за што ги тужи. Ако е вистина срамота за владата, веднаш да ја исправат неправдата и да се извинат. |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da e samo A1 mozjebi i e dezinformacija no ajde malku procheshlaj ja temata: ПЕНЗИИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ НА ОНА, БОРЦИ НА РМ НА УЛИЦА, i vidi sto vo nea ima od site mediumi. Se e taka..........se e vistina.......... |
|||
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дефокусирање од вистинските проблеми кој доаѓаат, декември се ближи... |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema da go dochekaat tie problemi dekemvri. Toa kje bide za dosta kratko vreme. Borcite na RM od vojnata 2001 godina se povekje se koncentriraat ikje ima masovni presovi ,nastapi i eventualni radikaloizmi......... Изменето од orlov - 31.Октомври.2009 во 22:22 |
|||
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Те разбирам... само кажи ми едно - Зошто многу бранители одбија работни места кога владите им ги понудија?
На многумина им се понудија работни места под закрила на државниот буџет од просечна Македонска плата, зошто ја одбија? Нели можеше да се прифати раборно место и подоцна да се напредува на профеионален план? Ма крајот на краиштата, нели се удиавме во гради 2001 дека сме бранители? Се сликаа/ме покрај тенковите со оружје во рацете и се фалевме колку сме горди што ја браниме земјата? Мислам дека е време да се прекине со ова лицемерие, и дека треба да се престане да се трошат буџетските пари за мрзливци кој не сакаат да работат и без потреба го држат работното место. Дооволно е тоа што некогаш/некаде смеум допринел за слободата на оваа земја. Ми се гади темава затоа и слабо учествувам во неа. Ова е мој последн коментар на оваа тема! Изменето од Buggyman - 31.Октомври.2009 во 22:37 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Navistina ne ja razbiram ovaa sharada, koja vo sekoj sluchaj premnogu SRAMNO zvuchi i da se diskutira okolu toa. Megutoa eve ke probam da go svatam problemov.
Ako tie shto ostanale zhivi se mrzlivi za rabota i odbivaat sekakva rabota, zatoa shto premnogu se nadcenuvaat, togash ZOSHTO im naplakaat na onie umrenite?? I na nivnite semejstva li im e ponudena rabota, shto ja odbile ili tie se samo zhrtvi na VZAEMNO INAETENJE?? Jas kolku shto znam sepak mora da ima nekoe obeshtetuvanje za onie shto go izgubile svojot zhivot, bez razlika dali tie potpishale takov dogovor ili ne?
Изменето од Popi - 01.Ноември.2009 во 11:27 |
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako e tochno deka vladata ponudila rabota na BRANITELI togash toa e laga. Laga zatoa shto toj termin e neustaven. Ustavot predvidel kategorija BOREC, a do sega na nitu eden BOREC od vojnata 2001 godina ne mu e ponudena rabota. Molam nemoj da se SHIRAT DEZINFORMACII. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poglednete shto e najnovo za PFV.........
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=C95752BB6A32B64FB7A43393EC601409 |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Денес во Кавадарци одржана Прес Конференција на теме:
,,СТАТУСОТ НА БОРЦИТЕ од ВОЈНАТА 2001,, ..на пресот беше упатена порака до владата дека додека во 2001 го издржавме мирисот на барутот..........сега ќе истраеме до конечната победа,,. |
|||
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прес на Армиските Здруженија со најава за ПРОТЕСТИ за озаконување на нивните права:
повеќе подолу, http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=D823C376C0072B4EB732D654B6A5DBE9 |
|||
|
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој е надлежен за тужбите против бранителите?http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4868491,00.html?maca=maz-rss-maz-all-1489-rdf |
|||
Внеси реплика | страница <1 4647484950 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |