|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 80> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sometimes I feel like a little lost child And if I stop for a minute |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Као осмех летне ночи
нестајеш знам да нечеш дочи ипак чекам те осетичеш ночас мирис трешања значеш да сам будан кад будеш заспала... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sanjam te nocima pruzas mi ruke
i dajes mi srce na dlan ljubis pa ne ljubis, ah slatke muke nek zauvijek traje taj san samo si me samo jednom poljubio i zivot moj ubio................ |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja te pjesmom zovem
zeljna tvoga milovanja sliku tvoju ljubim ljubim, ljubim svakog dana Kao ruza koja vene kad joj sunce pije rosu i ja cekam da mi dodjes i zamrsis dugu kosu....... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagrli me ti i oprosti mi
stegni srce, nemoj plakati Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, proslo sve Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, shvati molim te U tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce, znam, biti i bez nas nisi tu al' jos ti cujem glas......... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trazim reci ne recene
kojima bih tebe zvala trazim cvet bez imena ime bih mu tvoje dala Volecu te vecno dok mi usne saptat mogu ime nezno, ime tvoje naj milije moje........ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne mogu, mila majko, bez njega
bez njega mi ovaj zivot ne treba suze teku, mislim da cu umreti moram ici, moram ga videti Ubrala sam nezne ruze, crvene neka s' njima kiti svoje svatove to cvece smo za nas dvoje gajili zbog drugih se nismo uzeli...... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molim te, pusti me da nadjem srcu lek
shvati me, necu vise da ti budem druga a tako zelim cvrsto da te zagrlim i bar jos jednom oci da ti poljubim Tesko mi je kad ugledam one sto osmehom dele svaki dan jos teze mi pada sto ja gubim i tebe i najlepsi san....... |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej, moja golubice bijela
Sto je tebi, pa si nevesela Jel' tvoj golub krila rasirio Pa te ostavio. Broj s tockom ja sam ti Uvijek tu na usluzi Drugi budem kadkada Samo prvi nikada. |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No sé por qué me gusta así,
Cuando pasas cerca es difícil respirar, y si te veo temblar sé que estás igual que yo. Dos burbujas de jabón que no paran de subir, |
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da imam ko sto nemam pa kupam bel konj,pa da javam jas so nego iljada i edna nokkkkkkk.........................
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pif paf puf pif paf puf
site site drvja i site site kamenja seta setaaaaaa priroda- puffff site site devoki i site site maski site zenacki paf... pif paf puf paf site sloveni i site site evreii i seta zemjaaaaaa lalalalalalalalalallalalala pif paf puf |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку емоции има во овие стихови.... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |