|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 80> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa temata da ja preimenuvame u strofa
a da otvorime tema za samo eden stih interesno e sto i dali moze da se kaze vo eden stih vaka gubi na draz ne e toa toa Изменето од anakin - 15.Јули.2010 во 13:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Радим груди сваког дана- леџа и рамена: јебена су времена“
Ете еден стих. А сеа, сварно ако можете, преименувајте ја у “Само една строфа“ темава, како што кажа анакин. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Run and tell all of the angels this could take all night ..I THINK I NEED A DEVIL TO HELP ME GET THINGS RIGHT!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убива ме...тишината.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Reci kako je kad gubis se,kad krivo radis, lutash i nestajesh,kad sve rijeci postanu suvishne , tvoj mutav pogled, nijeme usne...Gde je nestalo srce?????
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To write these words down for you With the pages of phrases Of things we'll never do So I blow out the candle, and I put you to bed Since you can't say to me Now how the dogs broke your bone There's just one thing left to be said Say hello to heaven................ |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappear now when I'm dreaming of your face |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
душава плаче за тебе каде да отидам
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sometimes I wish I could act like a boy....
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Ваша черка је к*рва“
Ѕверови се хрвативе. Не се нормални. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filizo mome ,filizo maloj mome
izlezi na pengereto da ti go vida liceto maloj mome so lice nosis na tebe |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti znaŠ da jedan
i jedan su dva kao rec ti, i rec ja Što se praviŠ blesava.... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Skylark
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2010 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"into the abyss will I run"
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |