|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 80> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...секој, скоро секој очајно сака да е двајца
а два е за еден повеќе од сам да се сакаат да, секој, скоро секој очајно сака да е двајца а кога се двајца, гледа само еден љубовта е заправо замрсена нематематичка работа... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne znam sto bih da te izgubim
Moj cijeli svijet bi stao Da se sama probudim Pogledaj, Tu na mome licu sve ces vidjeti, Samo tebi pripadam, Mene moras voljeti. .......... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogash i negde
ke te sretnam pak
pokraj mene ke blesnesh
ko svetulka vo mrak
so pogled ke ti raskazam
deka bez tebe nemozam
ima neshto posilno od se
nekogash i nekde....
|
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sta da trazim od zivota
kada meni ti si sve i ne mogu sve da hocu da ne mislim na tebe Sta da trazim od zivota kad te volim srcem svim i ne mogu sve da hocu da te ikad prezalim.............. |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veži me za sebe usnama
Veži na milijun godina Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen...... |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na njene grudi ti zazmuri
prvi put vidis je, ne zuri na tuznu pricu ona hvata s tobom se ljubi iz inata Pomoci cu ti, druze moj ja znam bas sve o njoj .....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za toj pogled mil sve na svetot bi dala
za toj nasmev blag zivot jas bi dala dal da placam il da peam ne znam dali tvojot nasmev ednas ke e moj |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od straha da ne potone
tvoja ljubav za mene i kao pcela u zlici caja dok drzi dah ja nemam razloga za strah........... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pada noć puna strepnje nema te tu kraj mene, A kad mi dodjes ti i osmjeh vratiš mi Moj dan nema kraja, a nocu tebe sanjam |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............o, kako je lepo biti glup............. eve i ja se koregirav Изменето од gazela - 15.Јули.2010 во 13:37 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
L'emozione non ha voce.........................................Due caratteri diversi prendon fuoco facilmente ma divisi siamo persi ci sentiamo quasi niente... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram pak da napomenam
eden stih e edna recenica naprimer SEKOE VREME E DOBRO ZA TAGA se rabirame???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се разбираме бе... еве моето е една реченица:
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |