|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 80> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdraza moja ljubavi
kazi zasto me ostavi kad sam te najvise voljela zasto, zasto bas sada ljubavi I nocas opet razmisljam o nama bilo bi tako lijepo da smo skupa i molim zvijezde da mi sad kazu gdje da te trazim ljubavi ne mogu bez tebe jer sve je ljepse kad se dvoje vole kad srce zeli pjevati najdraza ljubavi.... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Josh su ti suve cipele, napolju znam da kisha lije .....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dont call me a slut, i just wanna f**k....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали е доцна нешто да сменам?
Кому да кажам, без тебе не можам? Штом ќе го спомнат твоето име, солзи се будат, ајде дојди утеши ме. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, да најдеш некој повод или причина
на полноќ да ме разбудиш, ќе откриеш во очи дека било вистина штом велат дека пак не заљубив. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sam se zarek'o
ja sam se davno zarek'o... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушти ја срце
пушти не жали таквите жени вредат 5 пари пушти ја срце пушти не жали за 2-3 дена ќе заборавиш како што дошло така пошло |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Fileas Fog
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ем симпли д бест анд фак д рест
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pour some sugar on me
Ooh, in the name of love Pour some sugar on me C'mon fire me up Pour your sugar on me Oh, I can't get enough I'm hot, sticky sweet From my head to my feet yeah...... |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You are like a dream
And I am just a trip that you are on When the trip is over you will go back To the places that you once belonged You will look for comfort there And when you do you'll find that it has gone That is when you'll dream a dream Where I am you and you are me And then you'll know my love |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozurite, produzite ipak javite se
broj moj znate... kad vidis me, da ti ja na putu negde stojim gazi brate ko da ne postojim |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zelim da sam tvoja ja
neka to svako zna volimo se, znaju svi dodji moja ljubavi........ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne mogu, mila majko, bez njega
bez njega mi ovaj zivot ne treba suze teku, mislim da cu umreti moram ici, moram ga videti Ubrala sam nezne ruze, crvene neka s' njima kiti svoje svatove to cvece smo za nas dvoje gajili zbog drugih se nismo uzeli......... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |