|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 80> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si toj sto me tera da se vrakam od site koga begam tuka si,
ti si toj tolku dobro jas te svakam go rusis sekoj ljuboven zid, mojte sonista tvoi patista, ti toj sto vo oci budis plamen i poubav go pravis ovoj grad, ti si toj sto so neznost topis kamen po tebe duso custvuvavm glad se ke napravam da te zacuvam ova srce najde lek ke te ljubam eden vek sekoj den sekoj casda te miluvam jas vlegov bez nikakov grev vo tvojot svet, veruvaj premnogu te sakam za tebe se bi dala me cuvas ko da si angel moj te najdov tebe ljubov mojaaaaaaaaa sigurna sum veke ti si toj |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога мислиш си успеал
да ме имаш за себе тогаш вешто ме снемува јас сум немирна ко ветер... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста!!!
мене ми доста од луѓе кои мислат дека знаат се да живеам остајте ме!!! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој обид да ме љубиш,
ќе ти се врати како казна... како горка измама... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOCAS NASLONI GLAVU NA MOJE RAME I RECI MI SVE
OTERAJ VETAR STO VEC TJEDNIMA TUCE I UBIJA ME
SVI SU MI SATI POSTALI KO JEDAN NE PODNOSIM IH
LETO JE SKRILO SVOJE OD ZORE POGLED U SATIMA TIM
POLJUBI ME I NEKA MI SUNCE U SRCU OSVANE
NE TRAZIM PUNO SAMO JEDAN MALI OBICAN DAN
U TVOME NARUCJU NEGDE DALEKO OD SVIH
SAMO JEDAN JEDAN MALI OBICAN DAN
NEGDE UZ PESMU VALOVA
.................
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LAZU OCI MOJE DA NISU TVOJE
VOLE TE JOS UVEK KAO PRVI PUT
EJ LANE MOJE CRNE KOSE TVOJE
BEZ TEBE NEMAM KUD....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
But I can not grow....
till you eat the last of me, oh when will i be free? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All the lovers
That have gone before They don't compare to you Don't be running Just give me a little bit more They don't compare All the lovers... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
At first flash of Eden we race down to the seas...
Standing there on freedoms shore... Waiting For The Sun... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'd try to go on like I never knew you
I’m awake but my world is half asleep I pray for this heart to be unbroken But without you all I’m going to be is incomplete |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lost in a dream
Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes This sad scene replays Of you walking away My body aches from mistakes Betrayed by lust We lied to each other so much That in nothing we trust |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wish I woulda turned away
I will still be free today Sometimes it don't pay to be the hero |
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No matter what you think of me
No it doesn't really matter what you once believed I wanna be the air you breathe Yeah you better be everything you said you'd be I wanna be the only one or we can't go on No matter what you think I need You better keep your eyes on me.... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A voice from inside
Oh no, no Is telling her lies Oh no, no Her dreams come crashing down Like a burning sky at night No longer a child You are the one You can't deny What you have become It can't hurt you But it can eat you up inside |
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |