|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 80> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pofalbi laskanje i sve ostalo,
bese tolku direktna me fati za moeto mocalo... a sve gledala bifsami od karsi, pocnaa da letat FLASI CASI |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti I ja nismo mogli skupa
Sve bilo je protiv nas
Tiho svadjali se, mirili na glas Jedno od drugog trazili smo spas Ti I ja vjerovali istini zbog nas Al' istina je rekla I svoj glas Jedno od drugog trazili smo spas I nasli ga u rastanku Moglo je I vise ostati Nama od tolike ljubavi 'ko zna, mozda opet nekada Al' bicu ti, ti budi ja |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уморот го криеш под црни пердуви
Лицето го миеш од стари шминки ефтини, А знаеш дека ниту една вода не измива Од таа кал што во тебе се собрала, Штом сфатиш... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You know if you break my heart I'll go, but I'll be back
Again, 'cause I told you once before goodbye, but I came back again. I love you so oh I'm the one who wants you, yes, I'm the one Who wants you, oh ho, oh ho, oh You could find better things to do, than to break my Heart again, this time I will try to show that I'm not trying to pretend. I thought that you would realize that if I ran away from you that you would want Me too, but I've got a big surprise, oh ho, oh ho, oh You could find better things to do, than to break my Heart again, this time I will try to show that I'm not trying to pretend. I wanna go but I hate to leave you, you know I hate to leave you , oh ho, Oh ho, oh You, if you break my heart I'll go, but I'll be back again. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me Papa-paparazzi Baby there's no other superstar You know that I'll be your Papa-paparazzi |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако немаш ноќва
Кому да се помолиш Ќе бидам јас за тебе Како икона што може Сите твои темни мисли да ги избрише И сета твоја болка да ја однесе, Барем за час. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sam se lazam
sam si veruvam na nishto veke ne se raduvam tebe shtom te spomnat spobudaluvam i se prashuvam |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If God is a DJ
Life is a dance floor Love is the rhythm You are the music If God is a DJ Life is a dance floor You get what you're given It's all how you use it |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fall hoping that someone will catch me
I hold on wanting only you to save me How long are you gonna keep me waiting, all alone I'm lost in the downpour Where do we go from here, feels like IÂ’m drowning, IÂ’m going under Is there a break in the clouds or could I be dreaming, It makes me wonder if IÂ’ll ever be The one that you need What's it gonna take to get you to see me... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I’m looking for a way to feel you hold me To feel your heart beat just one more time I’m reaching back, trying to touch the moment Each precious minute that you were mine How do you prepare, when you love someone this way, To let them go a little more each day? The stars we put in place The dreams we didn’t waste The sorrows we embraced The world belonged to you and me The oceans that we crossed The innocence we’ve lost The hurting at the end I go there again, ´cause it was beautiful. It was beautiful. |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakal da prasam
koja e razlika megju stih i strofa ????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
морав вака
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во парк, во парк води ме во парк,
таму птички пеат иако е мрак... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |