![]() |
|
За мажите и жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 34> |
Автор | ||
The*BeST* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Разговараат двајца мажи: - Жена ми е прав ангел. - Блазе си ти. Мојата е уште жива.
|
||
The*BeST*
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Не и зборувам на жена ми веќе година и пол.
Не сакам да ја прекинувам. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
Пред умирање мажот очајно ја
моли жена си. -Кажи ми колку пати си ме изн- еверила со друг. -Ниеднашмажу! -Биди искрена,ќе се превртувам во гроб,ако ме лажеш. -Ама стварно ти викам! Умрел мажот,а по некое време умрела и жената! Некаде во рајот: -А бе да не сте го виделе некаде мажот ми Перо,црн,висок,убав.. -Ааааа,па вие го барате Перо пропелерот!!! |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Mnogu dobar ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
|
Маж и жена, кои порано никогаш не се виделе, се нашле заедно во воз. Се стемнило и си легнале. Мажот легнал на горниот кревет, а жената на долниот. Сред ноќ мажот се наведнал кон жената, ја разбудил и рекол:
- Извини што те будам, но дали би можела да ми дадеш уште едно ќебе. Многу ми студи. Жената го погледнала со сјај во очите и му рекла: - Јас имам подобра идеја! Ајде да се преправаме дека сме маж и жена. "Уф, супер. Ќе падне секс вечерва" - си помислил мажот. - Важи - рекол. - Добро. Мрш сам да си земеш ќебе, ѓубре едно! Јас тебе слугинка сум ти?! |
||
|
||
![]() |
||
|
Маж и жена отишле на коктел организиран од фирмата на мажот. После некое време, жената го критикува мажот:
- Добро бе, нели ти е срам да те гледаат колегите пет пати како се враќаш кај масата со храната?! - Не бе, зошто срам. Секој пат и кажувам дека го полнам твојот тањир. |
||
|
||
![]() |
||
|
Разговараат двајца пријатели:
-Како тоа сопругата не ти се лути, а редовно се враќаш дома во три наутро? -Секогаш ја надитрувам, со тоа што се враќам еден час пред неа. |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
- Здрави сине, тато е на телефон... Може ли да ми ја дадеш мама?
- Не можам, на спратот е со вујче Драган. Кратка пауза. - Ама, злато мое, ти немаш вујко Драган... - Имам, имам, в соба е со мама... - Добро, ОК., тогаш еве што треба да направиш: спушти го телефонот, качи се на спратот и викни им на мајка ти и на вујко ти Драган дека колота од тато само што влезе во гаражата... - Добро тато. неколку секунди подоцна, детето ја зема слушалката. - Тато направив како што ми рече. - И што се случи? - Па, мама почна да вика и да трча гола по собата, ама се слизна и падна низ прозорот и сега лежи мртва... - Боже. боже! А вујко Драган? - Па и тој скокна низ прозор во базенот, ама заборави дека минатата недела го испразни, па ене го и него сега лежи мртов во базенот... Долга тишина... Тогаш таткото вели: - Базен? Кој базен? Дали го добив тоа бројот 6549 226? |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Седат неколку мажи во сауна, кога заѕвонил нечиј мобилен.
- Молам - се јавува еден. Од другата страна се слуша женски глас: - Драги, сега сум баш во град и го видов оној дијамантски ѓердан што го гледавме мината недела. Тогаш чинеше 15000 евра, а сега е само 9500. Што мислиш, да го купам? - Па се разбира драга - вели човекот, го гаси мобилниот и прашува: - Дечки, чиј е овој мобилен? |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |