|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 80> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da mi mackas oci deka i jas znam ponesto
prestani postojano da prasuvas za se i sesto visko si letnal ajde bidi dobar pa pod zvezdi spusti se i ke bide se vo red nemoj da se praves ona sto vo nikoj slucaj ne si prestani so site tvoi slucki luge i adresi gledas deka ti i jas sme dovolni i zatoa opusti se i ke bide se vo red pusti me malku vnatre vo tvojot cuden svettttttttt daj da ti cuvam tajni i ke bide se vo red odberi stari pesni so novi zborovi pusti gi da ja gasnat mojata zed i ke bide se vo red nemoj veke da se zalis deka troska sreka nemas prestani so takva sema malku davas mnogu zemas visoko si letnal, ajde bidi dobar pa pod zvezdi spusti se i ke bide se vo red nemoj duso ne se plasi ne e zlato se sto sjae dali ke te sakam samo eden Gospod znae gledas deka ti i jas sme dovolni i zatoa opusti se i ke bide se vo red |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Everytime I try to fly, I fall Without my wings, I feel so small... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No, no, no, no, don’t phunk with my heart ....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е по старо
исто е се се сменија само срцата две моето плаче, а твоето не да сменам се сега касно е... |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega znaj ti denes mozes seuste
so ljubov da me dobies i da me zadrzis za cas... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obicno ti vo prolet izgledase sovrseno
no znaj jas ke se vratam nisto ne e zavrseno tie dve deca sme jas i ti do tebe sedam site zvezdi gi izbroiv znaes jas ne zboruvam mnogu, jas sum sramezliv no ti velam na mesecina te zaboraviv vo oblaci te zaboraviv te lazam samo od drugite te skriv |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj veke da se zalis deka troska sreka nemas
prestani so takva sema malku davas mnogu zemas visoko si letnal, ajde bidi dobar pa pod zvezdi spusti se.... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od pocetka
pa do kraja ima nesto sto nas spaja |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAO PTICA NA MOM DLANU SKAKUCES
PRIZNACU TI ZASTO VOLIM PROLECE
PODELICU I OVU NOC SA ZVEZDAMA
PREKRICU TE NEBOM KAD BUDES ZASPALA
OTOPICU TI LED SA USNAMA
DACU SVE STO IMAM
ZA TVOJA OKA DVA
KAO MESEC
KAD PROVIRI IZ TVOG DVORISTA
OBASJACU TI LICE KAD BUDES ZASPALA.
NE ZNAM KAKO DA POBEGNEM OD SNA
I NE ZNAM DAL TE IKO VOLI KAO JA
AL NE BI OVA NOC TAKO BOLELA
DA ME NISI VOLELA
KAO OSMEH LETNJE NOCI NESTAJES
ZNAM DA NECES DOCI
AL IPAK CEKAM TE
OSETICES NOCAS MIRIS TRESANJA
ZNACES DA SAM BUDAN
KAD BUDES ZASPALA
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA NEKA TAJNA VEZA
..........
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's not up to me,
I'm just that sexy. All your boyfriends want to feel me, And your girlfriends want to kiss me. And you think I just got lucky. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And now the end is near
And so I face the final curtain My friend I'll say it clear I'll state my case of which I'm certain Regrets I've had a few But then again too few to mention I did what I had to do And saw it through without exemption I planned each charted course Each careful step along the byway And more, much more than this I did it my way Yes it was my way |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoje neki drugi svjetovi
za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi |
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nesto u tom sto me neces....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |