|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Автор | |||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тетоважите се уметност под кожа
|
|||
PravoNagore
Нов член Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne gi obvinuvam lugjeto sto se tetoviraat, no mislam deka taa "umetnost"
ne e vo red. |
|||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас љубам да имам тетоважа,а тетоважата не ја гледам како израз на мојата личност иако тоа е тесно поврзано сепак изборот на таттоо ќе покаже кој си,нели? |
|||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
????зошто мислиш дека не е во ред? Како не е во ред?-објасни! |
|||
PravoNagore
Нов член Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako prvo od medicinski aspekt, javuvanje na infekcii, prenesuvanje bolesti i sl. Isto taka vo mk tattoo kaj mladite e moda i se izgleda na losa kopija, a pak kaj postarite ako vidat tetoviran vednas go smetaat za neseriozen, bagabont, narkoman...Opstestvoto ima dovolno problemi, nie patime od toa, pa uste i za totovazi da se slucuvaat sekakvi gluposti... a treto, tattoo artist-umetnik bi go smetal samo onoj koj bi tetoviral bez pari, ili samo onoj koj bi zimal onolku pari kolku sto se boite i iglite. nisto poveke. sepak, ne sme nie za tetovazi... moe mislenje |
|||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а својот труд? мислам дека си во заблуда!Секако дека Македонија ни е малце земја со превез врз очите и никако да излезе од некои закоравени сваќања,ама сепак мислам дека треба да го посетиш сајтот на BOOGIE и ако не ти се јасни некои работи сигурна сум дека он најдобро и најстручно би ти ги објаснил бидејќи нема подобар од него! |
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema veze be i kaj mene go ima ama i ti si go stavila u tvojata haha vidov
eve go moeto mislslenjehttp://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6076 btw: sindarela iams tattoo ili samo sakas? Изменето од SeXY - 10.Јули.2007 во 18:00 |
|||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ем сакам,ем имам
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Статистика
navel(1)- 5.5. 2002 navel (2)- 18.9.2003 tongue - 12.6.2004 industrial- 2 . 4.2005 eyebrow-25..8 2005 rook 5. 2.2007(посебен датум)-taka mi stoi u folder таттоо статистика трајбл скорпија- 9.5 .2006 herat in fire(1)- 15.9. 2006 heart in fire(2) 23.12.2006 Dragon (1)-23.2. 2007 -isto poseben den |
|||
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja sakam tetovaza ali da soberam hrabrost da se tetoviram poso iam uplav od igli.
|
|||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne da sakam abe odvaj cekam da si napravam, ama imam eden problem?
Neznam kakva da stavam,znam samo deka ke mi bide nad zadnikot!
Normalno sakam da mi bide so znaenie a ne samo slika.
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
www.tattooskinart.com.mk
www.tattooartists.org Погледај ги странициве може ке си најдеш нешто |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Alex10
Група Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka tatoo vo minatoto se pravelo za da se oznaci nesto ili pak nekoj nastan vo zivotot nesto sto mu znaci na covekot (Pr. Jna 1978 ) a ne samo od bes i toa da bide onaka demek ejj imam tatoo jas sum fraer/ka. Pozz
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |