|
PARADISE MACEDONIA |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | ||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па , кога ке видиш, и вистинска патлиџанска земја е!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
patlidjanot vo Hrvatska go vikaat RAJ-CHICA nie si go znaeme kako DOMA-TI ... Изменето од marco_antony - 17.Април.2009 во 20:12 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Popi - 20.Април.2009 во 09:25 |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stobi
Изменето од Popi - 20.Април.2009 во 09:28 |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vodno
Изменето од Popi - 20.Април.2009 во 09:35 |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што фали името да остане ФИРОМ?
Френки И Расол Од Македонија ...
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spomen kukata na Majka Tereza.
Spomenikot na Majka Tereza.
Изменето од Popi - 19.Април.2009 во 17:18 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј кај ја најде куќата на мајка тереза од целиот рај во земјава
според мене е многу кич и наликува на нешто што го изградил некој богаташ со помисла дека му се може али ај не е битно уствари, кај го најде Скопје од сиот рај во земјава |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e jasno zoshto mora sekogas da ima negativnosti i plukanje po sopstvenoto?? I kade vide deka samo od Skopje ima sliki? Stobi vo Skopje li se naogja....Kamenite Kukli se vo Kumanovo....a mozese da pocekas, pa i drugi ke videse podocna...od drugi mesta, neli? Nemoze se odma i preku nok...mnogu raboti ima koi zasluzuvaat da se vidat i pokazat....a namesto da naogjash maani na drugite sto se potrudile nesto da prikazat tuka, mozese i ti da stavis slika po tvoj izbor!
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tuku nesto slikive mi se gubat....pa moram non-stop da gi vnesuvam pak. Aj treta majka!
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е, zabegan. Мене таа куќа ме потсеќа на Disney World...
Не знам кој е архитектот. Очигледно добриот вкус баш и не му е јака страна (иако е кажано дека за вкусовите не треба да се дискутира). ... Се прашувам - како ли дошол до тоа баш тој да е архитектот за таа куќа?
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најубавите, највкусните, најмиризливите, нај-био патлиџани (домати) на свет! На запад сонуваат за такви патлиџани.
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne gi zaboravajte i piperkite |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а за слики од целава земја можам да ти најдам милиони прекрасни, природни најмногу, ама ме мрзи да ги постирам, малце по малце ќе никнува по некоја убава слика од земјава ти ветувам а по другото не плукам, туку само по куќата која ти ја постираше, затоа на тебе ти реплицирав поздрав, очекувај слики наскоро |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |