|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 80> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........Traveling I always stop at exits
Wondering if I'll stay Young and restless Living this way I stress less I want to pull away when the dream dies The pain sets it and I don't cry I only feel gravity and I wonder why Flames to dust Lovers to friends Why do all good things come to an end? ...... |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is, I don't know where my home is (and baby all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only fly away I don't know where my soul is , I don't know where my home is All I need for you to know is Your faith in me brings me to tears Even after all these years And it pains me so much to tell That you don't know me that well And though my love is rare Though my love is true ..... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Look who's alone now,
It's not me. It's not me. Those three Wise Men, They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question, Where are you now? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No I don't believe you
When you say don't come around here no more I won't remind you You said we wouldn't be apart No, I don't believe you When you say you don't need me anymore So don't pretend To not love me at all... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е нема еден стих...
Just yesterday you were looking up to me, and you'd ask me what I thought. But now I'm sitting here All alone with my tears, looking at my life that I've bought Where did I go?, yeah. My eyes, they will show... Little me, please forgive me, I couldn't see You're hurt inside. Little me, please forgive me, I couldn't see You're hurt inside. But now I'm sitting here you were looking up to me, and you'd ask me what I thought. But now I'm sitting here All alone with my tears, looking at my life that I've bought... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdi mi nekapnata solza! Dari mi nesonuvan son! Kazi mi eden ubav zbor! Zapej mi nezapejan poj! Izgrej mi zlatozolto sonce! Sokrij me v nekoj skrien grad! Vrati mi ludo-mladi snagi! Bakni me kako za prv pat! Mnogu dni prebrodivme nie, kako cun na nemirno more. Nasmej se na vetrot sto vie! Lubi me, i glavata gore! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's like the way we fight The times I've cried We come to blows And every night The passion's there So it's got to be right, Right? |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I've been too sad to speak and too tired to eat
Been too lonely to sing the devil cut off my wings I've been hurt by my past but I feel the future In my dreams and it lasts I wake up I'm not sure I wanted to find the light something just didn't feel right I needed an answer to end all my searching |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I look in the mirror the picture's getting clearer I wanna be myself but does the world really need her I ache for this earth I stopped going to church See God in the trees makes me fall to my knees My depression keeps building like a cup overfilling My heart so rigid I keep it in the fridge It hurts so bad that I can't dry my eyes |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
Како утринската роса што роси....
срцево мое љубовта го носи.... Како моите солзи за тебе се леат, така утринските птици за нас пеат..... Копнеам барем еднаш да ме погледнеш во очи, за моето срце вечно да не закочи.... Сеуште те сакам можеби е грешка, а судбината моја без тебе е тешка..... Треперам кога минувам крај тебе, дали некогаш ти си се сетил на мене..... Тажни се облаците кога дожд се спрема, тажна сум и јас кога тебе те нема............ |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm tired of rumors starting |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Y yo, no tengo armas para enfrentarte
Pongo mis manos, manos al aire Sólo me importa amarte En cuerpo y alma como era ayer |
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oduzimash mi dah,za tobom ludim
volim svaki tvoj
osmjeh dok se budim
volim tvoje usne kad tiho krenu
poljupcima u novi dan.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponovo ti govorim da te volim
po ko zna koji put ti priznajem
da svaki ovaj tren sa tobom radost je
i hvala bogu shto mogu biti kraj tebe
za tvoje snene oci ja dala bih sve
za svaki dodir tvoj ja se predajem
za svaku rijec sa tvojih usana
zivjecu miliun godina.....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |