|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 80> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Won't you die tonight for love
Baby join me in death Won't you die Baby join me in death Won't you die tonight for love Baby join me in death |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Биа
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don’t believe the things you tell yourself so late at night
You are your own worst enemy, you'll never win the fight |
|
Touch it Scroll it Close it Click it Cross it Crack it Switch Update it Lock it Fill it Call it Find it View it Code it Jam Unlock it Buy it Use it Break it Fix it. <Technologic>
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sa trinest sam popusio prvu pljugu a posle prve odmah i drugu jer tad, tad sam bio mlad S cetrnest sam popio prvo pivo a posle piva sam pio sve zivo jer tad, tad sam bio mlad Kad dobijem batine nisam kukao bio sam tucen i ja sam tukao jer tad, tad sam bio mlad |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don`t want to close my eyes
I don`t want to fall asleep cause I`d miss you baby and I don`t want to miss a thing.... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obecaj mi da smo zivot ti i ja
jedna olujna noc mokra sva od dodira u meni sve gori pod rukama tvojim ja umirem sad Obecaj mi da smo snaga valova podivljali zar na vrelim usnama to carobno jutro u ocima mojim kad tvoja sam sva |
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле Литиум како си затрескана Блазе си ти...
(додуша не е стих ама можи и така да се свтати)
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па како
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
it was her first date
the night he came to call her dad sayd son have her home on time and promise me you will never leave her side he took her to a show in town and he was ten feet of the ground ... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kad te nema..ne mogu budan biti..
Jer sve sto zelim..u tome budes i ti.. Pa budan sanjam da snovi duze traju... U svakoj prici ti si mi na kraju... |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If you`re lost you can look - and you will find me
Time after time If you fall I will catch you - I`ll be waiting Time after time |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Još lutaš mi po mislima
Još držiš me u zubima Ti dižeš me do oblaka
Ti spuštaš me u grob Ti grad si moga sumraka A ja sam uvijek, tvoj sam rob I kako sada da se otkacim od tebe I kako sada da zaboravim na sve ..... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те сонувам, те сонувааам...
скоро секоја нооќ... самооо ти си... во срцеето моеееее... море ноќескаааа срцето ми патиии... ноќескааа душава ме болиии... тешко е кога се саакааа... и когаааа ќе останеш саааам.. упсссссс... уууууупсс... |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те оставам..по стоти пат пред себе
а не знам кој сум јас ти дозволувам да ме лажеш да раскажеш приказна за нас.... |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборувај тивкооооо...
да не чујат самооо звездитееееее... зборувај тивкоооо ооо... тивко зборувај тиииии... ооооо зборувај оооООООооо зборувај тиии... |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |