|
Екстра Тренинг |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve nesto za topenje kalorii i zategnati stomacni;)
* 5min zagrevanje na tocak, elipticna masina, steper (ke gi narekuvam masina podolu) * 10min na masina: mal intenzitet - konstantno * 3 serii stomacni za dolniot del * 10min na masina: 2min mal intenzitet / 1min sreden intenzitet * 3 serii stomacni za gorniot del * 10min na masina: 1min mal intenzitet / 1 minute sprint * 3 serii stomacni za stranicniot del * 5min ladenje na masina: mal intenzitet |
|||
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е мило ова ми е една од основните вежби на пилатес... само со боси ноџиња без патичиња |
|||
|
|||
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj kazete nesto za pocetnici,me interesira kako odi vezbanjeto,bidejki jas po doma si vezbam stomacni,ama bas i ne se razbiram vo toa,koj se nudi taka ...da mi objasni ??? |
|||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka Batts toa odlicno ke go napravi na zaednicko zadovolstvo....mislam deka bi mozela slobodno da mu pises na lp...
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj kazi sto konkretno te interesira za pocetnici? vezbi, objasnuvanje, so tegovi, bez tegovi, za koi delovi od teloto.......znaesh pokonkretno...... ;) |
|||
|
|||
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa stranicni stomacni, mi trebaat za abdomenot i za butovite....aj te molam
|
|||
Mislam....znaci postojam
|
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ovaa ja pravam po doma, bogami bolat muskuli od nea..
A vezbi za zadnik nekoi dobri, aj kazete
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve za zadnikot tuka Изменето од batt's - 05.Јули.2006 во 15:43 |
|||
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve nesto za butinite;) Lunge |
|||
|
|||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аааааааааааааааааааааааа ме нервираат многу оние клекни стани не ми иде, од таквите скоро едвај одев, а за страничниве ги праам но тренингот ми е повеке за стомак со комбинирано малку спојлер и сега ми се појачаа а ги немав не сакам спојлериии сакам како што ми беа ич спојлери ич..
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |