|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 34> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувај му на твојот партнер за неговиот префинет вкус...затоа и те одбрал тебе :)) |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две жени ги испратиле мажите на риболов. По два-три дена не се вратиле и едната и вели на другата:
- Море да не заминале со други жени. - Не мисли на најлошото, може се удавиле |
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Третиот не може да го донесе недоразбирањето меѓу двајца...
|
|
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама осеќам и доза на закана иако се смееш,или се лажам? |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е жена?
Рај за очи, пекол за душа и чистилиште за џеб. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е најмалата книга во светот? |
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш жената ја крие пред мажот сета љубов што ја чувствува за него, додека тој, напротив глуми љубов што не ја чувствува.
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот.
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа.
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite ne mozat da go procenat pametniot covek se dodeka ne se omazat za nekoj glupak!
|
|
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto mazite ja gubat vojnata so zenite?
- Zatoa sto zenite imaat 2 bombi, a mazite samop pistol na voda! |
|
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zenite im dolikuva da taguvaat, a na mazite da se sekjavaat.
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зад секоја добра жена стои маж....кој гледа во нејзиниот задник.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брачен пар се вози по автопат, полека со 100 km/h. Жената седи зад воланот, а мажот мирно ја разгледува околината и изненадно се...
„Оженет сум преку 20 години, но сакам да се разведеме.“ Жената ништо не вели и продолжува да си вози мирно, но накачува на 110km/h. Мажот повторно: „Не сакам да се обидуваш да ме одвратиш од замислата! И додава: „Во врска сум со твојата најдобра другарка!“ Жената пак останала мирна, но брзината пораснала на 120km/h. „Сакам да ја задржам колата“, и рекол мажот. Брзината пораснала на 130km/h. Тој продолжил: „Ги сакам и сите картици и нашиот брод. И куќата! Јасно ли ти е?!“ Автомобилот полека почнал да се движи кон бетонски мост. Тоа го направило мажот нервозен, па ја прашува жена си: „Ти, ништо не сакаш за себе?“ Брзинометарот покажувал 150km/h. „Не, јас имам се што ми треба.“ „О, да?“ – иронично забележал мажот. „А, што тоа имаш?“ Пред да се накачи стрелката на 160km/h, таа полека се свртеле кон него и му рекла: „Airbag!“ |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |