|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брат како заврши кавга он'ј вечер сс жену ти?
- Што како заврши бе... на колена дојде до мене... И што ти вика? -Искачај од под кревет п**ка ти мајчина! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Троица камионџие у болницу се жалив ед`н на другога.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сретнуев се два цигана у средорек.
-Куде ке идеш? -Да си купу патике. -Купи и за мене ако не те фатив! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колко калорие потроши кумановац за едн секс?
-100 за време на секс и 1900 на фалење. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборив две плавуше: -Знаеш ли мори што е тој црн хумор? -Знам,к’д се смеев црнци. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биле си беќар и девојка. И после секс беќар гу прашуе девојку му: – Прв ли ти беше? Девојка му одговорила: – За дан`ска да.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стефан гу гледа своју другарку и не трза око од њум.
Она: – Стефане не ме гледај такој, знаеш дека мое срце припада на другога. Стефан: – Знам, ама имаш ти и други органи.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стои едн полицајац на пут. Едни кола возив 200 на сат,полицајац ги стопира и му вика на возача:
-Ооо,пиле па ја тебе те чекам… -Ее,па еве сам, гледа што побрго да стигну
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва ќерка викала:
-Тато ја сам лезбејка. Друга ќерка викала: -Тато и ја сам лезбејка. Татко ги викаја: -Имали некој овде што сака мушко? Син му одговара: -Ја сакам тато.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Стојанка у City Mall. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој ти се вика еволуција. Прво беше Стојанка у ВЕРО, па Стојанка у Рамстор, па стигна Стојанка и до Сити Мол...цццц |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
АЈ АИРЛИЈА 29 НОЕМВРИ И СВИЊОКОЉ!Значи ов'ј д'н у Куманово е познат и како Геноцид над свиње, али за дивно чудо, никој не се жали.. Ако не некога још не му е јасно зашто 29 Ноември беше суштински битно да остане нерадан д'н, довољан ќе биде само ед'н збор: СВИЊОКОЉ. Значи ов'ј д'н у Куманово е познат и како Геноцид над свиње, али за дивно чудо, никој не се жали... Док деца се радуесва на пионирски капе и мараме, значке и члански књижице, прави мушкарци и жене домаќице с'с душу га чекасва Д'н на Републику за да може да га комплетирав он'ј, невегетаријански дел од зимњицу без кој не се слави нити име, нити слава, а Божиќ или па Нова Година још помалце. Значи, време е за веќ угоену свињу да се сретне с'с своју судбину очи у очи. Агенда за 29 Ноември, према стар календар (Југословенски): 1. Пробуди се пред саму зору и дуни едну раку (да те пробуди) Ај аирлија нека е 29 Ноември и свињокољ! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....а бе кумановац,заборавија си да кажеш како је по нов фиромски календар,допуњен сс амандмани дури некоко...па вика: у член 3. Ако по могуќност имаш и некој модар бригадирски мантил, навлечи га и њега врз униформу за да не се искашка,допуњује се ..и плаво капче сс тремче.. у член 10.Док стоиш у локву крв, земи нож и задај ву га смртоносан удар на свињу,мења се збор нож сс поим анџар. у член идинаесе,допуни сс...собери локва крв у тањирче и дај на Џеки...да се омрси. у член 14.Кажи ву на жену да донесе раку да ги почасти комшије (па нема смисла, људи укашкасва руке)....сс раку да послужи и тазе туршија,сс патлиџани и млада диња. у член 15. Расечи ву га стомак на свињу, извади црева и изнутрице и испери гу однутра дода се став едн,па казује...погледај слезенка да видиш кде су зима и мразеви...закаснила је или ќе је нема. у член 24.Дај ги на деца да мељав месо и отрчи до куде комшу да закачите едну буткицу да се пуши у домаќу пушницу...дода се став едн који гласи..за успешну работу награди деца такој што ќе им направиш топка сс томбулето надувано сс трска...да се играв.Ако нејќев,замавај ги сс шумарку ..или сончоглетка по нашки. у член 26. Бркни у казан и извади ги готови чварке па у бронзено тањирче дај му на комшу Горана да ти се придружи...у став едн,дода се појим пирајка и стоји...Бркни у казан сс пирајку и звади... у исти член,дода се и став два..умотај црева,уши,опаш и друго,у книжни џак или најлон вреќа и фрли гу преко плот куде комшија,да му вратиш за ланска зима када је фрлија кожу од јаре преку плот у твој двор. по фиромски календар овај дн је два месеца порано..а и логички је,зашто би је чуваја два месеца и да ти изеде цел амбар жито.друго је све исто. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |