IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2012 во 13:19
Брат како заврши кавга он'ј вечер сс жену ти?
- Што како заврши бе... на колена дојде до мене...
И што ти вика?
-Искачај од под кревет п**ка ти мајчина!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2012 во 07:13
Троица камионџие у болницу се жалив ед`н на другога.
Прв: Леле, да знаете што ми се деси ичер! Враќам се дома и седнују с`с жену ми. Едесмо, пинасмо и си легнасмо. Прависмо га тој цел вечер и ја по навику ву остави 100 евра под јастук. Она к`д почна да ме удара… е затој сам цел отечен.
Втор: Твое не е ништо. Ја се врати од пут и после едење и спање с`с жену ми по навику ву остави 100 евра под јастук, а она ми врати 50. Почна ја да гу тепам ама и она почна да ме удара затој сам отечен и с`с скршену руку.
Треќ: Ваше ништо не е. Ја си иду од пут и седна с`с жену ми, едесмо, пинасмо и легнасмо. Некој заѕвони на врата. Жена ми по навику кажа: “Леле, муж ми.” Ја па по навику ги зема аљишта и рипна од прозор. Е затој сам с`г у инвалидску количку.
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2012 во 10:45
Сретнуев се два цигана у средорек.
-Куде ке идеш?
-Да си купу патике.
-Купи и за мене ако не те фатив!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2012 во 10:45
Колко калорие потроши кумановац за едн секс?
-100 за време на секс и 1900 на фалење.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2012 во 10:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2012 во 20:38

Зборив две плавуше:

-Знаеш ли мори што е тој црн хумор?

-Знам,к’д се смеев црнци.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2012 во 08:18
Биле си беќар и девојка. И после секс беќар гу прашуе девојку му: – Прв ли ти беше? Девојка му одговорила: – За дан`ска да.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2012 во 08:19
Стефан гу гледа своју другарку и не трза око од њум. 
Она: – Стефане не ме гледај такој, знаеш дека мое срце припада на другога. 
Стефан: – Знам, ама имаш ти и други органи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2012 во 22:04
Стои едн полицајац на пут. Едни кола возив 200 на сат,полицајац ги стопира и му вика на возача: 
-Ооо,пиле па ја тебе те чекам… 
-Ее,па еве сам, гледа што побрго да стигну
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2012 во 22:06
Прва ќерка викала: 
-Тато ја сам лезбејка. Друга ќерка викала: 
-Тато и ја сам лезбејка. Татко ги викаја: 
-Имали некој овде што сака мушко? Син му одговара: 
-Ја сакам тато.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2012 во 00:43
 Како се вика Алиса во земјата на чудата на кумановски?
-Стојанка у City Mall.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2012 во 19:35
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Како се вика Алиса во земјата на чудата на кумановски?
-Стојанка у City Mall.

Овој ти се вика еволуција. Прво беше Стојанка у ВЕРО, па Стојанка у Рамстор, па стигна Стојанка и до Сити Мол...цццц
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2012 во 19:31

АЈ АИРЛИЈА 29 НОЕМВРИ И СВИЊОКОЉ!

Значи ов'ј д'н у Куманово е познат и како Геноцид над свиње, али за дивно чудо, никој не се жали..

Ако не некога још не му е јасно зашто 29 Ноември беше суштински битно да остане нерадан д'н, довољан ќе биде само ед'н збор: СВИЊОКОЉ. Значи ов'ј д'н у Куманово е познат и како Геноцид над свиње, али за дивно чудо, никој не се жали...

Док деца се радуесва на пионирски капе и мараме, значке и члански књижице, прави мушкарци и жене домаќице с'с душу га чекасва Д'н на Републику за да може да га комплетирав он'ј, невегетаријански дел од зимњицу без кој не се слави нити име, нити слава, а Божиќ или па Нова Година још помалце. Значи, време е за веќ угоену свињу да се сретне с'с своју судбину очи у очи.

Агенда за 29 Ноември, према стар календар (Југословенски):

1. Пробуди се пред саму зору и дуни едну раку (да те пробуди)
2. Пробуди жену, испиј кафе и облечи војничку униформу сасве цокуле
3. Ако по могуќност имаш и некој модар бригадирски мантил, навлечи га и њега врз униформу за да не се искашка
4. Наклади огањ за да з'вре вода у казан, испи кафе и дуни едну раку (да те загрее)
5. Отиди до шупу, земи сајлу, секиру и чингел што си ги спремија од порано
6. Отиди до импровизиран свињац, вржи гу свињу с'с сајлу за чурило и влечи до мегдан
7. Викни гу жену да извади транзистор надвор и да ти донесе још едну раку (за циркулацију)
8. Извикај ги деца да дојдев да гледав како се бива муж и удари гу свињу с'с секиру меѓу очи
9. Свиња у шок те уапе и квичи толко гласно што цел комшил'к е будан, стои наоколо и навива ко ќе кога
10.Док стоиш у локву крв, земи нож и задај ву га смртоносан удар на свињу
11. За сваки случај, тражи од жену да ти донесе још едну раку (за дезинфекцију на рану куде те уапала онај неман)
12.Стави гу свињу у корито с'с з'врену воду од погоре и ошури гу
13.На гранку од дрво на сред двор, закачи га чингел и извикај ги комшије да гу обесите свињу
14.Кажи ву на жену да донесе раку да ги почасти комшије (па нема смисла, људи укашкасва руке)
15. Расечи ву га стомак на свињу, извади црева и изнутрице и испери гу однутра
16. Док гу располовуеш свињу и сечеш ги полутке, пуца гранка
17. Испцуј га д'н прописно и почни да гу собираш раскомбасану свињу од калњиву земљу
18. Врати гу назад у корито, миј гу целу од поново и тражи од жену да ти донесе још раку (да се повратиш од шок)
19. Закачи гу поново свињетину на чингел, одвој ги одма кременадле и стави ги на троношче на страну
20.Изрежи га мас, исецкај га на коцке, фрљи у казан да се топи и гл'тни едну раку (премори се)
21. Гаѓај га комшиско куче с папучу пошто гледаш дека влече некоју забравену кременадлу
22. Текне ти дека још ништо не си куснаја па пратиш гу жену да ги испржи џигерчиња набрзину
23.Док чекаш да биде едење, дуни још едну раку (да не врти стомак на празно)
24.Дај ги на деца да мељав месо и отрчи до куде комшу да закачите едну буткицу да се пуши у домаќу пушницу
25.Док се вратиш, џигерчиња биднале, па исецкај ги ситно и измези ги уз едну раку (не иде на голо да се мези)
26. Бркни у казан и извади ги готови чварке па у бронзено тањирче дај му на комшу Горана да ти се придружи
27. Напуни ги црева с'с мељано месо и отрчи до комшиску пушницу да видиш да не гу е огањ опрљија буткицу
28. Изнафрљај га остатак месо у замрзивач и заповедај гу жену да ти донесе оној што останало од ракију (нема смисла, з'р да се фрља)
29.Појачај транзистор до крај, седни с'с комшије около казан, уживај у чварке и раку и слави Д'н на републику како сав нормалан свет

Ај аирлија нека е 29 Ноември и свињокољ!

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2012 во 16:11
газење од смеењегазење од смеење

....а бе кумановац,заборавија си да кажеш како је по нов фиромски календар,допуњен сс амандмани дури некоко...па вика:

у член 3. Ако по могуќност имаш и некој модар бригадирски мантил, навлечи га и њега врз униформу за да не се искашка,допуњује се ..и плаво капче сс тремче..

у член 10.Док стоиш у локву крв, земи нож и задај ву га смртоносан удар на свињу,мења се збор нож сс поим анџар.голема насмевка

у член идинаесе,допуни сс...собери локва крв у тањирче и дај на Џеки...да се омрси.

у член 14.Кажи ву на жену да донесе раку да ги почасти комшије (па нема смисла, људи укашкасва руке)....сс раку да послужи и тазе туршија,сс патлиџани и млада диња.

у член 15. Расечи ву га стомак на свињу, извади црева и изнутрице и испери гу однутра 

дода се став едн,па казује...погледај слезенка да видиш кде су зима и мразеви...закаснила је или ќе је нема.

у член 24.Дај ги на деца да мељав месо и отрчи до куде комшу да закачите едну буткицу да се пуши у домаќу пушницу...дода се став едн који гласи..за успешну работу награди деца такој што ќе им направиш топка сс томбулето надувано сс трска...да се играв.Ако нејќев,замавај ги сс шумарку ..или  сончоглетка по нашки.

у член 26. Бркни у казан и извади ги готови чварке па у бронзено тањирче дај му на комшу Горана да ти се придружи...у став едн,дода се појим пирајка и стоји...Бркни у казан сс пирајку и звади...

у исти член,дода се и  став два..умотај црева,уши,опаш и друго,у книжни џак или најлон вреќа и фрли гу преко плот куде комшија,да му вратиш за ланска зима када је фрлија кожу од јаре преку плот у твој двор.

по фиромски календар овај дн је два месеца порано..а и логички је,зашто би је чуваја два месеца и да ти изеде цел амбар жито.друго је све исто.среќа

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.