IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 24>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2012 во 06:45
Mamo…Tato…imam radosnu vest…!
-Kazi sine aj da cuemo
Ja resi od dnska da zivu sam…
-Lele pa toj e odlicna vest sine !!!
Kuferi su vi pred vrata,,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2012 во 00:54
Зборив две Кумановке:
Дечко ми е толко романтичан што заплака кд га виде срце што ја сс шајку му га нацрта на хаубу на његово BMW !
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 00:24
Улетуе Кумановац у апотеку гледа дугачак ред и се дере
Људи хитно е девојка ми тамо лега...
-Сви се трзав пуштав га преко ред...
Едно кутиче куртони ако може...

Мора да иду на очно...отвору га новчаник и ништо не виду...

You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2012 во 00:43
газење од смеењегазење од смеењегазење од смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 00:16
Отишја Кумановац на некое езеро да фаќа рибе, ама куде што риболов бија забранет. Рибе врие, за 5 минута напунија Кумановац канту и тамн да си појде оп Полиција.
Полицајац: - Господине овдека риболов е забранет, мора кривично да одговарате за тија рибе.
Кумановац: - Овој су мои рибе.
Полицајац:-Како твои рибе?
Кумановац: -Фино. Мои рибе. Свако сабајле ги донесу овдека у езеро да се испливав, после ги викну они се фино вратив у канту, однесу ги дома и такој. Сакаш да ти покажу?
Полицајац: -Ајде
Кумановац ги истресе рибе у езеро. Тишина неколко секунде.
Полицајац: - Ајде сг.
Кумановац: - Што?
Полицајац: - Па викни ги.
Кумановац: - Кога?
Полицајац: - Па рибе.
Кумановац: - Кои рибе?!
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 03:41
Тушира се некој Кумановац и си пое:
Шушка се шушка дека ми е како пушка...
Проваѓа жена му и га чула и почнала да пое: Можда јесте можда није за мочање добар ти е...
Кон врв
icko9 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Октомври.2012
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај icko9 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 03:41
Batko Gjorgija otisja u kafanu i narucija kafe..
Devojka sto raboti tamo prasue ga :
-Kakvo kafe da donesu?
-Jako kako mene,slatko kako tebe.
Devojka donasa ga kafe i Batko Gjorgija ga probaja i vu vika:
Malko si se precenila ..kafe e preslatko ..:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 22:27
Стануе рано сабајле и мисли си: “Да се напију едно вино за срце…” Кажано-направено.
“Едну ракију да ми га смири стомак..” Испија и едну ракију.
“Ќе испију и едно пиво за бубрези…” Испија и едно пиво.
Попладне вика на жену му:
- Жено, направи салату и донеси едну ракију, цело сабајле сам на лекарства.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 22:30
Кумановац се прибира дома и прашуе гу жену му:
- Жено ај погоди што имам у лев џеб? Почнуе на букву “П”…
- Плата?
- Не, “Пола литар ракија”. А, с`г погоди што носу у десан џеб и почнуе на букву “З”…
- Златан накит?
- Не, “Зема си још пола литар ракију.”
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 22:51
Дере ву се Хасо на Фату: – Фато слушам дека ме вараш по цело село!!! А Фата одговара: – Јако село, 30 куќе…
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 22:52
Иде Мујо у породилну и прашуе: -Што доби?! -Сина! -Знаја сам, кд га чисту оџак нема промашување, мора да биде мушко! -Да, ама изгледа не сте га чистиле редовно оџак, дете е црно!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2012 во 22:53
Дали гу имаш гледано жену ти у очи за време на секс? – Ед`н пут само, и дојде ми много неубаво! – Зашто бе? – Па такој е*у ја и у сред секс погледна накуде врата и тамо жена ми стои и ме гледа право у очи…
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2012 во 06:16
Металац си доваѓа у 4 сабајле од искачање и пада у ходник. Мајка му засекирана врти се около њега и га прашуе:
- Сине, како си? Што сакаш? Што да направу за да ти биде подобро? Да ти пушту ли малко метал за да ти биде убаво?
Син гу диза главу, мисли се и вика:
- Неее, пушти ми турбо фолк да поврату!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2012 во 06:18
Полицајац се враќа дома и гаќа гу жену му с`с командира у кревет. Вади га пиштољ и му вика на командира:
- Дојди с`с мене надвор!
Искачав на улиу. Полицајац вика:
- Слушај командире, познавамо се одамна, големи мужи смо, да не правимо глупости. Ќе пукну у ваздух два пут и ќе паднемо. Куде кога ќе дојде жена ми за њега ќе си остане.
Жена чула два пут по ред пуцање, извадила гу главу од прозор надвор и после викнала:
- Перо, може да искочиш с`г! Овија двоица кретени се утепасва!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,233 секунди.