|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamo…Tato…imam radosnu vest…!
-Kazi sine aj da cuemo Ja resi od dnska da zivu sam… -Lele pa toj e odlicna vest sine !!! Kuferi su vi pred vrata,,, |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборив две Кумановке:
Дечко ми е толко романтичан што заплака кд га виде срце што ја сс шајку му га нацрта на хаубу на његово BMW ! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Улетуе Кумановац у апотеку гледа дугачак ред и се дере
Људи хитно е девојка ми тамо лега... -Сви се трзав пуштав га преко ред... Едно кутиче куртони ако може... Мора да иду на очно...отвору га новчаник и ништо не виду... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишја Кумановац на некое езеро да фаќа рибе, ама куде што риболов бија забранет. Рибе врие, за 5 минута напунија Кумановац канту и тамн да си појде оп Полиција.
Полицајац: - Господине овдека риболов е забранет, мора кривично да одговарате за тија рибе. Кумановац: - Овој су мои рибе. Полицајац:-Како твои рибе? Кумановац: -Фино. Мои рибе. Свако сабајле ги донесу овдека у езеро да се испливав, после ги викну они се фино вратив у канту, однесу ги дома и такој. Сакаш да ти покажу? Полицајац: -Ајде
Кумановац ги истресе рибе у езеро. Тишина неколко секунде. Полицајац: - Ајде сг. Кумановац: - Што? Полицајац: - Па викни ги. Кумановац: - Кога? Полицајац: - Па рибе. Кумановац: - Кои рибе?! |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тушира се некој Кумановац и си пое:
Шушка се шушка дека ми е како пушка... Проваѓа жена му и га чула и почнала да пое: Можда јесте можда није за мочање добар ти е... |
|
icko9
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2012 Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Batko Gjorgija otisja u kafanu i narucija kafe..
Devojka sto raboti tamo prasue ga : -Kakvo kafe da donesu? -Jako kako mene,slatko kako tebe. Devojka donasa ga kafe i Batko Gjorgija ga probaja i vu vika: Malko si se precenila ..kafe e preslatko ..:) |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стануе рано сабајле и мисли си: “Да се напију едно вино за срце…” Кажано-направено.
“Едну ракију да ми га смири стомак..” Испија и едну ракију. “Ќе испију и едно пиво за бубрези…” Испија и едно пиво. Попладне вика на жену му: - Жено, направи салату и донеси едну ракију, цело сабајле сам на лекарства. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кумановац се прибира дома и прашуе гу жену му:
- Жено ај погоди што имам у лев џеб? Почнуе на букву “П”… - Плата? - Не, “Пола литар ракија”. А, с`г погоди што носу у десан џеб и почнуе на букву “З”… - Златан накит? - Не, “Зема си још пола литар ракију.” |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дере ву се Хасо на Фату: – Фато слушам дека ме вараш по цело село!!! А Фата одговара: – Јако село, 30 куќе…
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде Мујо у породилну и прашуе: -Што доби?! -Сина! -Знаја сам, кд га чисту оџак нема промашување, мора да биде мушко! -Да, ама изгледа не сте га чистиле редовно оџак, дете е црно!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали гу имаш гледано жену ти у очи за време на секс? – Ед`н пут само, и дојде ми много неубаво! – Зашто бе? – Па такој е*у ја и у сред секс погледна накуде врата и тамо жена ми стои и ме гледа право у очи…
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Металац си доваѓа у 4 сабајле од искачање и пада у ходник. Мајка му засекирана врти се около њега и га прашуе:
- Сине, како си? Што сакаш? Што да направу за да ти биде подобро? Да ти пушту ли малко метал за да ти биде убаво? Син гу диза главу, мисли се и вика: - Неее, пушти ми турбо фолк да поврату! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицајац се враќа дома и гаќа гу жену му с`с командира у кревет. Вади га пиштољ и му вика на командира:
- Дојди с`с мене надвор! Искачав на улиу. Полицајац вика: - Слушај командире, познавамо се одамна, големи мужи смо, да не правимо глупости. Ќе пукну у ваздух два пут и ќе паднемо. Куде кога ќе дојде жена ми за њега ќе си остане. Жена чула два пут по ред пуцање, извадила гу главу од прозор надвор и после викнала: - Перо, може да искочиш с`г! Овија двоица кретени се утепасва! |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |