IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мујо и Хасо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мујо и Хасо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 23>
Автор
Порака
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2010 во 13:15
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал:
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно,кога делеа капути. Јас три си земав.

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 10:34
Мујо кај Хасо на гости гледал хумористична серија. Хасо го земал далечинското и го намалил тонот. Мујо на тоа:
- Добро, зошто го смали?
- Па што ќе слушаш кога и онака зборат на англиски!
- Па нема везе тоа, сега не знам кога да се смеам.  газење%20од%20смеење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 13:10
-Абе Мујо, си лижел некогаш чиста п___а?
-Па што има таму да се лиже, ако е чиста? [:-&]
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:47
Мујо уловил мечка.
-Како ја улови?-го прашува Хасо.
-Лесно,пукав стотина пати...
-Колку пати ја погоди?-прашува Хасо
-Ниту еднаш...умре од смеење...
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 05:53
Мујо му раскажува па Суљо:
"Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата."
"И, бидна ли нешто?"
"Не, ни сметаше Фата."
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2010 во 11:30
Мујо му раскажува па Суљо:
"Замисли, Суљо, со Хасо бевме во шумата кога почна страшно невреме. Отидовме кај него дома, ама дождот не престануваше, па останав да преспијам. И така си легнавме во еден кревет, вака јас, вака Хасо, а во средина Фата."
"И, бидна ли нешто?"
"Не, ни сметаше Фата."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2010 во 06:54
Мујо молзел крава. Само што ја наполнил кантата, кравата се ритнала и го истурпла млекото. Мујо и ја врзал ногата и пак седнал да ја молзе. Таман ја наполнил кантата, кравата се ритнала со другата нога пак ја превртела кантата. Мујо, сега лут, и ја врзал и другата нога и пак почнал да ја молзе. Само што седнал, кравата почнала да го удира со опашката по лицето. Мујо и ја врзал опашката за гредата над неа. Додека го врзувал јазелот, му пукнал ременот и панталоните му паднале. Во тој момент наишол Хасо и повикал:
"Ау, Мујоо!!! Ама, што правиш бе ?!"
"Ја молзам кравата!"- одговорил Мујо.
"Што да ти кажам друго, нема да ми веруваш!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 08:19
Мујо и Хасо излегуваат на диско и одејќи по патот паѓаат во некоја дупка, и се заглавуваат, и
* Мујо
- Хасо што ќе правиме тука цела вечер?
* Хасо
- незнам јас за тебе но јас ке тркнам до дома да си ги земам пижамите за спиење зошто може да не испаднеме од тука.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 08:20
Отишол Мујо на лекар и се жалел на болки.
Докторут му рекол дека треба да ја прегледа урината:
- Ене на орманот шишенце јас ке се вратам за неколку минути.
- Се враќа докторот и гледа шишенцето празно.
- Мујо, ме слушна ли што ти реков? Зошто не го наполни пишенцето?
- Докторе јас пробав но високо е неможев да дофрлам.
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 11:29
Mujo na Fata i kupil vibrator, Fata go uklucila vibratorot pocnal da drma,Fata se zbrkala celata ne znaela kako da go iskluci, go viknala Mujo da go iskluci toj, ama i toj ne znael kako da go iskluci, i i rekol Mujo na Fata, begajjjj Fatooooooo da begameeee ovaj site ke ne ebiiiiiii.........газење%20од%20смеење
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2010 во 22:44

Mu veli Mujo na Haso :

- Haso, imam H1N1 !!!

A Haso mu veli :

- Toa ne e nisto , jas imam mp3.
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2010 во 22:59
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

Mujo na Fata i kupil vibrator, Fata go uklucila vibratorot pocnal da drma,Fata se zbrkala celata ne znaela kako da go iskluci, go viknala Mujo da go iskluci toj, ama i toj ne znael kako da go iskluci, i i rekol Mujo na Fata, begajjjj Fatooooooo da begameeee ovaj site ke ne ebiiiiiii.........газење%20од%20смеење

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 01:54

Pred da pocne fudbalskata utakmica pomegju Bosna i Argentina, na Mujo kako na  najdobar bosanski fudbaler trenerot mu veli :

- Mujo, ti bidejki si nasiot najdobar igrac cuvaj go Mesi.

Mujo go poslusal trenerot.

Pocnuva utakmicata i prv korner za Argentina, Mujo go cuva Mesi a Haso si dava avtogol.

Posle nekolku minuti vtor korner za Argentina i pak Haso si dava avtogol.

Trenerot na Bosna pocnal da mu  vika  na Mujo na cel glas :

- Mujoooo!!!  Ostavi go Mesi,  cuvaj go Haso !!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2010 во 05:58
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал:
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си земав.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.