|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 31> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си биле две деца, а посебно третото.
играле две деца на улица, поминала кола и само едно дете играло |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува убиец во стан и гледа маж и жена. Ја прашува жената: Како се викаш?
Таа одговара Елизабета. Тебе нема да те убијам зашто така се викаше мајка ми. Го прашува мажот а ти како се викаш? Јас сум Тони а другарите ме викаат Елизабета. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози Цветко и пред него знак Намали 90. Цветко намалува на 90. После некое време знак намали 60 и Цветко поштен човек намалува на 60. Понатака гледа знак Намали 30 и Цветко повторно си намалува на 30 и позади него се создава огромна колона. После некое време се гледа знак "Добредојдовте во Намали"
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile dve muvi i se smuvale............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две јајца, едното се скршило а другото на око.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две циганчиња, едното пита, другото штрудла.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot zivot e kako Wimbledon, samo treva i beli linii. Potpis: Narkoman |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕвездичка организирала забава само за ѕвезди. Почукало се на вратата. Една ѕвездичка отворила. И види точка.
Точка: Може ли да се логирам? Ѕвездичка: Не, тоа е само за ѕвезди. Точка: Јас сум ѕвездичка само дека со гел. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената му вика на мажот:Зошто си ја прегрнал перницата а не мене?
Па така ти е кога не одиш на Солариум.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било едно дете и си било уште едно дете, после дошло уште едно дете. Колку деца биле пред да дојдат децата?
- Незнам. |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |