|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Мујо во автобус и кондуктерот му вели: |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле Мујо и Хасо да крадаат пченки. По некое време дошол полицаец. Мујо крадел а Хасо чувал стража. Полицаецот го прашува Хасо што прави тука? а тој му вели мислам песни. Полицаецот му вели да каже една песна. Хасо: Сино је небо зелена је трава клечи Мујо види ти се глава. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го критикува својот син Сулјо.
-Глуп си ко ова-му ви ка Мујо на Сулјо чукајќи во масата.А син му вика: -Тато некој чука на врата,а Мујо: -Седи тука ја ќе отворам. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо биле во болница и докторот им вели: -Кој од вас има Х1Н1? Мујо од пушка. -Ја више 5 години имам МП3... |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле Мујо и Хасо да крадаат пченки. По некое време дошол полицаец. Мујо крадел а Хасо чувал стража. Полицаецот го прашува Хасо што прави тука? а тој му вели мислам песни. Полицаецот му вели да каже една песна. Хасо: Сино је небо, зелена је трава, клечи Мујо види ти се глава. |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!? -Што!!?? -Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!! -И!? -Му објаснив на возачов и тој ми рече: -Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам... -И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече: -Госпоѓо ако ви го нема паричникот, бирајте: -Или ке ми го попушите или ке ми испеете некоја песна!!! Мујо веднаш рекол: -И која песна му испеа!? -Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi Mujo na doktor i doktorot gleda deka racete na Mujo mu se tresat. "Aaaaa, Mujo, izgleda deka ti mnogu pies"- rekol doktorot. "Ne doktore, nema vrska, koga pijam polovina casa mi se istura"-odgovoril Mujo. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do you speak
English? - Yes! - Name? -
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат Мујо и Хасо во пустина и по некое време го снемува Мујо. Кога се вратил радосен му вика на Хасо:
- Хасо да видиш што сум направил. - Што си направил бе? - Му ја исеков опашката на еден лав. - Како бе му ја исече опашката? Што не му ја исече главата? - Сакав главата, ама некој пред мене му ја исекол. |
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат Мујо: -Дознавте дека сте близок роднина со Анѓа и сега таа е во болница имаше несрека па треба некој да и ја донесе облеката.На тоа Мујо одговара: -Абе роднини сме ама далечни,знаете ние сме 12 деца јас сум првото а таа 12-тото.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат Мујо и Хасо во пустина и по некое време го снемува Мујо. Кога се вратил радосен му вика на Хасо:
- Хасо да видиш што сум направил. - Што си направил бе? - Му ја исеков опашката на еден лав. - Како бе му ја исече опашката? Што не му ја исече главата? - Сакав главата, ама некој пред мене му ја исекол. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |