|
"ПОКЛОН-И" ОД СТРАНСТВО |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас сакам Анакин да ми донесе...хмммм.......не знам...било што
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paricka na raka e najdobriot poklon spored mene ionaka vo Makedonija ima se i sesto.
Osven toa podobro e pari doma da si gi trosime. |
||
ilko
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
popoleka ne se troseto po tolku pa nie vo makedonija edvaj cekame pokloni da ni donesite
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene sekogas mi nosat neso so ne mi se dopagja |
||
rome1
Група Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok vi nosat sto ne vi se dopagja .a vie sto im davate ?pa neli se gledate poslem tolku god a tie sepak ve cestat so sto i kolku da e .ama vie so sto i cestite?ili ne sti zamislile so toa.ne je stvarta za edna pak kafe sto ke pratite za niv pozdrav.tie dasle mnooogu pojke i za pojke narod i se uste se bunite.poarno moze e za nikoj nisto ni poklon ni pari.
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ova si vo pravo....tie NE rachunaat deka toj nekoj od stranstvo koga doagja nosi ili kupuva OD EDEN DJEB za najmalce 50 dushi....a da ne rachuname tamu chastenja po kafichi, restorani....pak chekaat od niv...(od stranstvo doshol). I ushte red drugi raboti da ne gi nabrojuvam sega...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi odviknav od pokloni... nosam samo Cokoladi... posto site gi sakaat... koj me ceni znae deka od srce mu ja nosam... a koj ne... nemu i da mu iznakupam najskapi pokoloni nema da znae da ceni i nema nikogas da mu e dosta... |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tochno taka....shto poveke im se pritresuvash, tie poveke maani ti naogjaat! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ova si vo pravo....tie NE rachunaat deka toj nekoj od stranstvo
koga doagja nosi ili kupuva OD EDEN DJEB za najmalce 50 dushi....a da
ne rachuname tamu chastenja po kafichi, restorani....pak chekaat od
niv...(od stranstvo doshol). I ushte red drugi raboti da ne gi
nabrojuvam sega...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie racuname i zatoa koga ni doagate vie od stranstvo so meseci se spremame, ama ne za podaroci tuku ova ni e prilika da se sobereme i podsetime na starite vreminja. Ne zaboravajte deka zboruvate za Makedonija i ne zaboravajte deka tuka koga doaga gostin debelo se troshi za da si zamezime...potpivneme. Podaroci...barem za mene ne treba...najgolem podarok mi e shto ke si ja vidam drugarkata- mojata Egejka po 10 godini, rodninite... Изменето од mamamd - 04.Март.2008 во 10:46 |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd ubavo receno od tvoja strana, i sigurna sum deka kaj tebe ne se vazni poklonite... no nazalost osobi kako tebe se retki... ne zboruvam za drugarki/drugari... posto tie si gi odbral sam/a i znaes tocno kakvi se... pojse kazuvam za bliskite od familijata, bas od onie koi tocno znaat kako ti e vo tuginata, kako se "macis" ...tie najvise osevuvaat od tebe... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se opteretuvajte tolku...ta i tuka si imame rodnini na koi oci nejkeme da im videme...pa i na svadbi ne gi kanime...malku si se potkaruvame...pa si ogovarame...pa zatoa e ova Makedonija...edna i edinstvena...gospod da gi cuva site...koj kaj se nashol...i kade mu e ubavo...A vo Makedonija... ubavo e i pokraj site problemi...eeee da ste sega tuka shto ubavo gree sonce...pa penzionerite si shetaat vnuci vo parkot...se tresat tepisite vo shkolski dvor...se brishat prozorci...pa plus vodata odozgora pravo na glavata na nekoj slucaen minuvac...aj da ve raspolozam...da ve potsetam kako e tuka kaj nas...da ne podzaboravite koga ke se vratite...Za pokloni ic ne mislete...dojdete da si kasnete piperce...patlidzance...lukce... i malku zuta...
Изменето од mamamd - 04.Март.2008 во 11:33 |
||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehhhhh mamicke.... .... odma bi dosla... da mozam.... ne se opteretuvam so pokonite... jas sekoja godina istoto nosam, nema sto da razmisluvam...da znaes sega kolku me natazi.... |
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене пак ме исполни... Кога ги читам или слушам нашите како викаат дека ништо веќе не е како што беше порано, ми е тажно. Но кога гледам или читам дека луѓето си го живеат секојдневието онака како што е типично за кај нас (не мислам сега на економски или политички проблеми), ми е убаво. Баш убаво.
|
||
rome1
Група Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ke vi dadam eden mal primer
Koga pojdovne 2 god edno poedno vo mk. zajsovne em pari na sekoja fam em pokloni za decata. i imaa guts riditelite da mi recat oti ami ima i tuka alista i igracki podobro ke bese pari da mi pridajte. a ne gledaat kako ecata se radvaat tuku zinati za pari . ama ne im kupiv nisto poevtino od kolku za moite deca.se bese isto. to me faka inaet. plus baska koj praj kuki ova ona pomos pa nese vide odmor ili kako da ne sakat od srce tuku mi se cini ne gledaa samo za da zemat koj pojke od nas zato sega ko ke pojdam na nikoj nisto ne im nosam ni davam bog neka mi prosti ama koga ne se blegodarni i ne me cenat ko coek .kako mozam so srce da dam? podobro da ne dam ako ne je so drago srce neli bog to ke go ceni pojke od kako d dam so stegnata dusa. |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |