![]() |
|
"ПОКЛОН-И" ОД СТРАНСТВО |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Јуни.2006 во 14:10 |
...што им носете на саканите од странство...или што би сакале да ви донесат???
за мене јасно...баварско пиво,баварски колбасичиња или пак холандско вид... ![]() |
|
![]() |
|
eli1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi zdosadi da nosam poloni... sega ne im nosam nisto...
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Kesh najpametno...pa ni maani da naogaat ni ti da se zamarash |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
demek nema maana....... ![]() ![]() ja odma ke ti najdam......MALCE SEEEEE!!! ![]() |
|
![]() |
|
eli1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Od iskusto: so godini nosev pokloni.Osobeno pred da si dojdam, pominuvav po celi vikendi pazaruvanje... I koga im gi nosev, samo decata se raduvaa...
Vozrasnite zavisi koj: na onie so sum im mila mi velat da ne se trosam..a onie so mi zaviduvaat: najpoveke mani naogaat..
Sega prestanav da nosam...
iskreno mi e zdosadeno...zatoa sto lugeto ne ni cenat i sakaat poveke.....
Изменето од eli1 - 04.Јули.2006 во 22:52 |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Чудна работа ама не погодувам вкусови... што значи мрзам поклони да носам...
|
|
![]() |
|
ohrigjanka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
nesakam na site da im nosam pokloni ko po pravilo ama posle se lutet.kupvam sitni no ubav pokloni.mrazam da kupvam obleka zs nemozam da pogodam broj.
|
|
Yo
|
|
![]() |
|
zajasna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Јас поклони ќе однесам само за најмалите , за бебенцето на брат ми и за дечињата на братучедите. Тие навистина им се радуваат на поклоните, заслужуваат
|
|
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Секогаш носам подароци, за фамилијата, за пријателите, нивните дечиња...Зависи од приликите, возраста...секогаш различно, за секого различно...
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
vo mkd roditelite nosat pokloni razlicni na rodnini,prijateli ... jas samo na moite drugari i drugarki
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas chekam neshto od kuklichkara!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
цел список имам направено ![]() ![]() се знае брза, специјално за тебе ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Sekogas nosam nesto za nekogo
najcesto nekakov predmet sto e odlicje na mestoto od kade sum go kupila Edna razglednica obavezno i drugi vise naracani raboti od koi mi e smuceno ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
iiiiiii od stranstvo????
jas sekogas nosam od tamu legendi tie gi baram i gi prenesuvam prekrasni se no i eftini no mnogu mnogu ne im pravi kjef ,,,,hehhehehe |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |