|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | |
ComZone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 24.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дошол мујо од германија, па хасо го прашува:
х: како се снајде толку добро кога не знаеш германски? м: како не знам, брзо се учи! х: е ај како ќе кажеш :"дојди ваму" м: коммен зи бите. х: браво бе. а како ќе кажеш: "оди таму" м: е па лесно, ќе одиш таму и пак ќе кажеш "коммен зи бите". германскиот ти е лесен само треба многу кондиција. |
|
www.ComZone.co.nr
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо во војска и по пола година одлучил дома да испрати слика во писмо. Се сликал меѓу два коња и ја праќа сликата со следниот текст:
- Драги мои, ево ви праќам слика. Јас сум овој во средина..." |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вицов е преземен од еден босански форум и нема да го преведувам за да не изгуби од убавината
Suljo: - Gdje si bio sinoć Mujo? Mujo: - Ma vodili me na neki balet. Suljo: - Šta ti je bolan to? Mujo: - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k'o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti neki k*ronja, pa bi je jebo, pa ne bi, pa bi je jebo, pa ne bi, pa je najzad digne, pomiriše picu i baci. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купиле Мујо и Хасо куче птичар и отишле на лов. Цел ден не уловиле ништо. Вечерта Хасо, мртов уморен, му вели на Мујо:
- Мујо, болан, или ова не куче птичар, или ние не го фрламе доволно високо! |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Haso Muju:
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita mali Muja oca:
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Мујо и Хасо и чекале автобус. До нив седел еден човек. Мујо го прашал човекот:
- Колку е саат? А тој му рекол: - Пет и пет. Тогаш Мујо му вика на Хасо: - Абе, Хасо знаеш дека има и поглупи од нас? - Зошто? - прашал Хасо Па овој ми рече дека часот е 5 и 5, а не кажа веднаш 10. |
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паднал Мујо од 11 спрат и се собрала голема гужва за да видат што му се случило. Доаѓа Хасо во тој момент и го гледа Мујо како станува и ја брише прашината од себе.
Хасо го прашува...."а бе, што се случило? Зошто толку народ се собрало?" Мујо..."од кај да знам.....и јас сега стигнав!!! |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Mujo Hasu: - Kad bi na levo jaje okacio teg od 10 kg, a na desno jaje teg od 20 kg, a na onu stvar u sredini teg od 50 kg, koji bi ti organ prvi riknuo? Haso misli,misli i na kraju kaže: Nemam pojma! A Mujo ce: Pa glasne žice! Изменето од Antiqua - 13.Декември.2007 во 08:38 |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DODJE HASO ZA BOZIC MUJI I KAZE, HISTRO SE RODI!" |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му вели Мујо на Хасо: Ај бе дојди да му помогниш, имам многу дрва за редење. На тоа Хасо му вели: Неможам, имам полова болест.Мујо зачуден го прашува каква е болеста, а Хасо мртов ладен: К*рот ме боли за твојте дрва |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razgovarat mujo i xaso. Xaso sakas li da vodis lubov so studenka sakam e pa togas zapisija fata na fakultet
|
|
...smiley...
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se baknuvale Mujo i Fata i ovaa mu vika:
-Ha ha, ti ja zemav mastikata!!! Na toa Mujo i rekol: -Mastika?! Nemav mastika, nastinat sum! |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo i Fata ke vodat ljubov ... Mujo gleda dolu i vika: - Fato ... gdje ti je vuna ? Fata: - Mujo ... ti ches da pletes il da j*** ??? @#&$@#* |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |