|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 23456 34> |
Автор | ||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разговараат двајца пријатели:
-Како тоа сопругата не ти се лути, а редовно се враќаш дома во три наутро? -Секогаш ја надитрувам, со тоа што се враќам еден час пред неа. |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маж и жена отишле на коктел организиран од фирмата на мажот. После некое време, жената го критикува мажот:
- Добро бе, нели ти е срам да те гледаат колегите пет пати како се враќаш кај масата со храната?! - Не бе, зошто срам. Секој пат и кажувам дека го полнам твојот тањир. |
||
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маж и жена, кои порано никогаш не се виделе, се нашле заедно во воз. Се стемнило и си легнале. Мажот легнал на горниот кревет, а жената на долниот. Сред ноќ мажот се наведнал кон жената, ја разбудил и рекол:
- Извини што те будам, но дали би можела да ми дадеш уште едно ќебе. Многу ми студи. Жената го погледнала со сјај во очите и му рекла: - Јас имам подобра идеја! Ајде да се преправаме дека сме маж и жена. "Уф, супер. Ќе падне секс вечерва" - си помислил мажот. - Важи - рекол. - Добро. Мрш сам да си земеш ќебе, ѓубре едно! Јас тебе слугинка сум ти?! |
||
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu dobar |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
super vic |
||
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред умирање мажот очајно ја
моли жена си. -Кажи ми колку пати си ме изн- еверила со друг. -Ниеднашмажу! -Биди искрена,ќе се превртувам во гроб,ако ме лажеш. -Ама стварно ти викам! Умрел мажот,а по некое време умрела и жената! Некаде во рајот: -А бе да не сте го виделе некаде мажот ми Перо,црн,висок,убав.. -Ааааа,па вие го барате Перо пропелерот!!! |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не и зборувам на жена ми веќе година и пол.
Не сакам да ја прекинувам. |
||
|
||
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разговараат двајца мажи: - Жена ми е прав ангел. - Блазе си ти. Мојата е уште жива.
|
||
The*BeST*
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Женски речник
Да = Не Не = Да Можеби = Не Ми треба... = Сакам... Жал ми е. = Тешко тебе! Треба да разговараме = Сакам да ти се жалам Секако, само напред = Носи се! Прави што сакаш... = Ќе ми платиш ти подоцна... Не сум лошо расположена = Се разбира дека сум лошо расположена, глупаку! Ме слушаш ли? = Mртов си! Треба да научиш да комуницираш = Слушај што ти зборувам! Биди романтичен, згаси го светлото = Имам целулит Мачо си... = Треба да се избричиш и искапеш Дали навистина ме сакаш? = Сега ќе ти барам нешто навистина скапо Баш си возбуден вечерва... = Како не ти се здосади да мислиш само на секс? Ќе бидам спремна за 5 минути = Соблечи ги кондурите и одгледај еден филм Колку ме сакаш? = Направив денес нешто што нема да ти се бендиса Сега кажете девојки дали ќе се пронајдете во некоја од реченициве |
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас се пронајдов само во три, ама сега за сега
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Машки речник
Гладен сум = Гладен сум Ми се спие = Ми се спие Уморен сум = Уморен сум Убав фустан! = Добри нозе! Те сакам = Ајде да одиме в кревет Досадно ми е = Ајде да одиме в кревет Што ти е? = Зна~и ништо од сексот вечерва? Може ли да ве замолам за овој танц? = Ајде да одиме в кревет Може ли да ти се јавам утре? = Ајде да одиме в кревет Ќе одиме ли утре на кино? = Ајде да одиме в кревет Можеме да одиме на вечера = Ајде да одиме в кревет Изгледаш уморно, да те измасирам? = Сакам секс за најмногу 3 минути... Тие сандали не одат баш најдобро со тој фустан = Jaс сум педер |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maжот го откри оружјето и го измисли ловот.
Жената го откри ловот и го измисли крзното. Мажот ги откри боите и го измисли сликањето. Жената го откри сликањето и го измисли шминкањето. Мажот го откри говорот и ја измисли конверзацијата. Жената го откри говорот и го измисли озборувањето. Мажот го откри земјоделието и ја измисли храната. Жената ја откри храната и ја измисли диетата. Мажот ја откри жената и го измисли сексот. Жената го откри сексот и ја измисли главоболката. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |