|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 39> |
Автор | ||
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo visitnska makedonka moze da odgovori vaka
|
||
......
|
||
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
погрешно мислење, вистински Македонци се сите оние кои се чуствуваат Македонци без разлика каде одбрале да живеат
|
||
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo Silvija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne znaci ako ne sme vo Makedonija deka ne sme vistinski makedonci zosto ako e taka togas ne se makedonci ni mnogu istaknati dejci kako Kiril i Metodija,Gorce Petrov,Damjan Gruev i mnogu mnogu drugi.
|
||
kosta_87
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdr maja....i jas go imam istoto mislenje kako tebe ama moras da priznaes deka vlece za doma...barem malce...
inace vo koj grad si, ako ne e tajna...? |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikad ne bi si otisla od Makedonija
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред Македонци се но не е битно само личното чувство нели е тоа малку себично сепак Вистинските Македонци или патриоти ги прави придонесот кон Македонија а моментално самото присуство на Македонците во Македонија ги прави вистински патриоти баш поради тешкиот животи борбата за самото население во Македонија |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej a sto za onie pa sto moraat da ostanat nekade daleku i seuste duri i tamu Makedonija im e nivnata tatovina i ja custvuvaat kako takva???
Sto tie ne se patrioti???
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За моралната подршка знаеме дека ја имаме па можеби и се
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe pa i ti patrioti se i ne samo na fudbalski natprevari Zasto taka mislis pa moze lugjeto ne mozat da se vrata a normalno e deka sekoj vo svojata drzava si se cuvstvuva najubavo!Jas imam prijateli vo amerika pa mislam deka se 100% duri i od mene poveke patrioti!Sepak cuvstvata za tatkovinata se tie i ostanuvaat
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да но сепак друго е да прочиташ во весник а друго е да го доживееш реално и секојдневно
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas te svakjam! ali imma ti vikam prijateli sto mi se od Amerika i se stvarno gooolemi patrioti i se bi dale da se vratat vo Makedonija!Znaci patriotizmot e cusvi koe ne se menuva! seaga po produktivn e covek koga raboti i pridonesuva za svojata zemja(Made I n Macedonija) alitoa ne znaci deka ne si patriot ili pomalce ja sakas svojata drzava ako zivees nadvor od nea!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не не па ај сите да си одиме и да си ја сакаме земјата
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaettttt! Ke te karam! NE zanci deka ako ne si u svojata drzava dek ne ja sakas !! Ima lugje sto se daleku od Makedonija i sto so gordost zboruvaat za nea!Patrioti ja mislam ima pomalku sto se doma te sto ziveat vo Makedonija nekako takvi falt
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се е во ред ја знам дека има и надвор од Македонија добри Македонци
но некако не сваќаат дека у моментов се потребни во Македонија
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |