IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Македонци ширум светот
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би се вратиле во Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би се вратиле во Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 39>
Автор
Порака
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2006 во 23:41
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

ja ne bi si otisla od MakedonijaLOLWink

ClapClapClapClap samo visitnska makedonka moze da odgovori vaka ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
......
Кон врв
silvija Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 11:13
погрешно мислење, вистински Македонци се сите оние кои се чуствуваат Македонци без разлика каде одбрале да живеат Big%20smile 

Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 10:58
bravo Silvija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne znaci ako ne sme vo Makedonija deka ne sme vistinski makedonci zosto ako e taka togas ne se makedonci ni mnogu istaknati dejci kako Kiril i Metodija,Gorce Petrov,Damjan Gruev i mnogu mnogu drugi.
Кон врв
kosta_87 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kosta_87 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 19:59
zdr maja....i jas go imam istoto mislenje kako tebe ama moras da priznaes deka vlece za doma...barem malce...
inace  vo koj grad si, ako ne e tajna...?
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 20:45
nikad ne bi si otisla od MakedonijaSmile
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 20:46
Originally posted by silvija silvija напиша:

погрешно мислење, вистински Македонци се сите оние кои се чуствуваат Македонци без разлика каде одбрале да живеат Big%20smile 

Во ред Македонци се но не е битно само личното чувство нели е тоа малку себично сепак Вистинските Македонци или патриоти ги прави придонесот кон Македонија а моментално самото присуство на Македонците во Македонија ги прави вистински патриоти баш поради тешкиот животи борбата за  самото население во Македонија
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 20:53
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Originally posted by silvija silvija напиша:

Во ред Македонци се но не е битно само личното чувство нели е тоа малку себично сепак Вистинските Македонци или патриоти ги прави придонесот кон Македонија а моментално самото присуство на Македонците во Македонија ги прави вистински патриоти баш поради тешкиот животи борбата за  самото население во Македонија

ej a sto za onie pa sto moraat da ostanat nekade daleku i seuste duri i tamu Makedonija im e nivnata tatovina i ja custvuvaat kako takva???
Sto tie ne se patrioti???Confused
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 20:55
За моралната подршка знаеме дека ја имаме па можеби и сеLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 20:59
abe pa i ti patrioti se i ne samo na fudbalski natprevariLOLWink Zasto taka mislis pa moze lugjeto ne mozat da se vrata a normalno e deka sekoj vo svojata drzava si se cuvstvuva najubavo!Jas imam prijateli vo amerika pa mislam deka se 100% duri i od mene poveke patrioti!Sepak cuvstvata za tatkovinata se tie i ostanuvaatWink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 21:12
Да но сепак друго е да прочиташ во весник а друго е да го доживееш реално и секојдневно
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 21:17
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Да но сепак друго е да прочиташ во весник а друго е да го доживееш реално и секојдневно

jas te svakjam!Tongue ali imma ti vikam prijateli sto mi se od Amerika i se stvarno gooolemi patrioti i se bi dale da se vratat vo Makedonija!Znaci patriotizmot e cusvi koe ne se menuva! seaga po produktivn e covek koga raboti i pridonesuva za svojata zemja(Made I n Macedonija) alitoa ne znaci deka ne si patriot ili pomalce ja sakas svojata drzava ako zivees  nadvor od nea!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 21:18
Не не па ај сите да си одиме и да си ја сакаме земјатаLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 21:23
Inaettttt! Ke te karam!Big%20smile NE zanci deka ako ne si u svojata drzava dek ne ja sakas !! Ima lugje sto se daleku od Makedonija i sto so gordost zboruvaat za nea!Patrioti ja mislam ima pomalku sto se doma te sto ziveat vo Makedonija nekako takvi faltCry
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2006 во 21:28
Не се е во ред ја знам дека има и надвор од Македонија добри Македонци но некако не сваќаат дека у моментов се потребни во МакедонијаWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.