|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 39> |
Автор | ||
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za sega samo pod nekoja jaka prisila ili u nekoj uzasen koshmar... toa so familija bla bla ... e de $800 dalecina-big deal, u makedonija od tetovo do gevgelija nekad poise vreme ti treba da stignes... taka shto...
Изменето од UK25 - 20.Септември.2006 во 21:45 |
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koij li kaza edn's,......................samo budalite se vrnuvale tuka,.....i vo pravo E!
|
||
Пази,памтам к'ту слон.
|
||
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
порано оделе на печалба и се враќале, денес се иселеници а не печалбари, македонците се иселуваат и не се враќаат |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se vrativ.......... |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опа и ја,сепак дома си е дома
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не би дошла во мк бидејки за мене живот нема, прв пат дојдов во мк по желба на моите биолошки родители. за мене живот нема бидејки мојата работа не постои во мк, во шпанија најдов работа и срека не би се вратила за да живеам, но за одмор да. немам никаква причина да дојдам на подол период, тие сто се моја крв не ме прифаќаат, животот без некој свој во шпанија имам другари и братучеди не би го менувала оној свет во кој живеам за ништо ни за роднините во мк кои трчаат по мене(по моето наследство) не би живеела со такви луѓе, во таков дволичен свет
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja ne bi si otisla od Makedonija
|
||
xaxaxa
Група Регистриран: 05.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bi se vratila bez oko da mi trepne...
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zasto trepuvas i nedoagjas? |
||
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So dusa cekav da ja napustam Makedonija i moj Cair, a ne sea da se vrakam nazad.NIKAD! |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe nema nikade na svetot nekakvo mesto kako cair:) da baras nema da najdes:) dobro sto si izbegala:)
|
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
k'kva sreka..............so ne s'm doma!
|
||
Пази,памтам к'ту слон.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma kakvo vrakanje ?
tuka e super, lugjeto se super, se pocituvaat zakoni, rabotata tece na vreme, se e isplanirano i se funkcionira kako sto treba Nema sansi da se vrakam u mk, nemam zelba. samo zaradi sestra mi i moite ako dojdam da gi vidam 10 dena ( prasanje e dali ke ni dadat raspust). |
||
|
||
xaxaxa
Група Регистриран: 05.Октомври.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam prvo cel koja treba da ja ostvaram ovde...ali ne uste dolgo...2009... |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |