|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo stignal do Sv. Petar....
i se zali deka mnogu rabota mu ostanalo... Nema problem ke se reinkarniras... vo sto sakas? - moze vo kokoska ili vo kuce? Mujo si misli... koj ke lae kako kuce... i izbral da se vrati kako kokoska.... Seta taka Mujo kako kokoska .... kokodaka... i edno vreme mu ripnal petelot... begal Mujo... begal... ama petelot go stignal... Pak Mujo seta vo dvorot... i edno vreme... ooooopppp... snesol jajce.... Se raduva Mujo i nesi jajca po dvorot..... Edno vreme go budi Fata... negovata zena: - Mujo razbudi se... sto napravi cela spalna samo kupchinja.... heheee |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо со денови бил во депресија.Толкава депресија што во главата постојано му одѕвонувале 2 гласа.
Првиот глас бил опуштен и го тешел -Мујо нема причини да бидеш нерасположен, тоа беше само секс без емоции. Види, не си ни прв ни последенлекар што ја онадил својата пациентка.Впрочем , немаш постојана врска, па можеш да си дозволиш такво нешто и никој не може да каже дека некого си изневерил.И најпосле, сите лекари тоа го прават, опушти се, тие варијанти -секс за една ноќ- денес се сосема вообичаени. А вториот глас го потсетувал -Мујо, ти си ветеринар! p.s. umrev od smeenje za ovoj vic :))) |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден за Мујо
Pita novinar Muju: - Mujo, šta je to merak? Ovaj mu odgovori: - Jesi li ti ikad jebo ovcu?!? - Ne. - Hm. Ne znam kako onda da ti objasnim. |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратил Мујо од партиски состанок потечен во двете очи.
"Што се случи?"- го прашале. "Па, знаете, партискиот состанок беше многу долг..." "И ?" "Јас седев зад Фата..." "И?" "Фата стана да дискутира, а фустанот и беше влезен во задникот. Јас и го извадив, а таа се заврте и ме тресна по око." "А другото око?" "Па, состанокот беше навистина многу долг. Фата пак стана да дискутира, ама овој пат фустанот не и беше во задникот. Јас знаев дека Фата сака фустанот да и стои во задникот, па и го ставив." |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хасо отворил аптека. Еден ден морал да оди на службен пат, па го замолил Мујо да го замени. Кога се вратил Хасо од пат го прашува Мујо.
- Се снајде ли! - Ееее, како не бе! - И шо лекови даваше. - Е па дојде еден што го болеше глава и му дадов кафетин, после дојде друг што го болеше стомак и му дадов рицинус. Ааа, дојде и жена ти Фата и се пожали дека не видела секс 3 месеци, па и дадов капки за очи! ***************************
Се вратил еден ден малиот Игорче од школо со порака од учителката до мајка му. На ливчето пишувало: "Ве молам, научете го Игорче која е разликата меѓу машко и женско".
Мајка му го однела во соба и му рекла: - Игорче соблечи ја мојата блуза. - Ај сега соблечи ја мојата сукња. - Соблечи го и прслукот, и соблечи ги гаќичките. - И уште еднаш да не сум те видела да носиш мои алишта во школо |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, па седнале, се расположиле, пивнале по некоја чашка и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал тој како да и каже дска му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
"Фато, јас би сакал да те е**м. Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за к**от едиаш, а ако не си за тоа повлечи ме едно три - четириесет пати и тоа малку побрзо." |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се жали Мујо па Хасо:
"Фата уништи едно чудо коли до сега. Го смачка и Опелот п Фиќото и Реното. Не знам што да правам веќе... "Купи и Јагуир, па јави ми се..." По неколку дена Хасо го прашува Мујо: "И, што велиш сега, а?" "Па добро е за сега... Само едно ме чуди - јагуарот по цел ден скока низ дворот, а Фатаја нема никаде." |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му раскажува па Суљо: |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
>>Mujo i Fata
> > >> > Kaze Mujo Hasi: 'Namjeravao sam otputovati u > Englesku,ali sam odustao.' 'Zasto?' pita ga Haso. ** > 'Tamo voze lijevom stranom ceste. Probao sam vjezbati od Tuzle do Zenice, skoro me ubili!' ** |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zali se Fata komsinici: 'Mujo mi je 300 posto
> impotentan?' 'Kako 300? Jucer si rekla 100.' 'Pao je niz stepenice, slomio prste i pregrizao jezik!'** |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
**Ozenili se Mujo i Fata. Prvu bracnu noc Mujo
> se skinuo go pa poceo izvoditi bilderske poze.** **Upita Fatu: 'Jesam li kao dinamit?'** **Fata odgovara: 'Jesi, dragi, samo ti fitilj kratak!' |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се венчале Мујо и Фата. Првата брачна ноќ Мујо се соблекол гол и почнал да изведува некакви билдерски пози. И' вели на Фата:
- Нели сум како динамит? фата одговара: - да драги, само нешто фитилот ти е краток... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го гледа мујо Хасо целиот тажен, па го прашува:
- Šta je bolan? А Хасо вели: - Како што е, добив одказ од ресторанот. - Pa kako bolan? - Па дојде една Американка во ресторанот и кога дојде моментот за десерт, Американката прашува што имаме, а јас убаво и' понудив: "Would you like tufakiju?" |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |