|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 113> |
Автор | |
__marija123
Нов член Регистриран: 16.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми требаат состави на тема Пејзажот низ мојот прозорец и Зошто сакам/не сакам побрзо да пораснам Благодарам однапред
|
|
GestoX
Нов член Регистриран: 16.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba brzo sostav za
"Edna Slucka Od Mojot Zivot" |
|
Jax
Нов член Регистриран: 18.Мај.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав по македонски јазик на Тема:
1:Пожртвуваноста на Костадин за љубовта во "Печалбари ВОВЕДЕН ДЕЛ:Карактеристиките на трагедијата како драмски вид.Пожртвуваноста и хероизмот како вредни човечки особини.Многу возвишена човечка особина е пожртвуваности за некого,односно за љубовта кон семејството. ГЛАВЕН ДЕЛ:Љубовта на Костадин кон Симка е мотив за тешка заработка,а тоа е печалбарство.Карактерните црти на Костадин возвишеноста,хероизмот пожртвуваноста преку тешката заработка печалбарството.Трагичните моменти на Симка и Костадин предизвикуваат болка и сожалување. ЗАВРШЕН ДЕЛ:Храброста да се прифатат трагичните моменти во животот.Да продолжиме во животот понатаму онаков каков што е. |
|
Biser.1
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите.
Ние сме тим кој изработува различни видови на трудови, со цел на ви помогнеме на вас учениците и студентите. Нудиме изработка на: - Магистерски трудови - Специјалистички трудови - Дипломски трудови - Семинарски трудови - Проектни задачи - Изработка на CV + Мотивационо писмо - Мини есеи и истражувачки проекти - Табеларно прокажување на податоци - Power point Презентации - Биснис планови за средни училишта и факултети - Анализа на случај - Спроведување на истражување - Трудови на слободна тема - Анкетни листови - Прашалици Сите кои се заинтересирани треба да не контактираат на следниот линк (фб страна) : ЛИНК: https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%98-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-1628432884077350/ Изменето од Biser.1 - 18.Ноември.2016 во 02:54 |
|
BrainChallenge
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2016 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, јас сум нов, ми треба состав на тема "Желбата ми дава сила" ПОД ИТНО .Ви благодарам однапред
Изменето од BrainChallenge - 18.Ноември.2016 во 12:55 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај здраво,јас сум стар волк
И мој совет е под итно да збереш сила, за да ти дојде желба состав да си напишеш. На пример јас имам и желба и сила,но за други работи. На твои години со истата таа желба збирав сила за сите лектири да ги прочитам,и без мака состав да напишам. Ти текнува...Вежбај ја силата ќе ти треба секогаш у животот. |
|
BrainChallenge
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo, ako sakate da mi pomognete bidejki ne umeam da pisuvam sostavi. Mi treba sostav na tema [B],,Zelbata mi dava sila"[/B]. [U]Vi blagodaram odnapred![/U] [:D] [>:D<]
|
|
queen16
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2016 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo, jas sum nova. Dali ke moze da mi pomognete so fizickiot, psihickiot opis I izdrzlivosta na kuceto Bak od lektirata "Povikot na divinata". Ve molam itno e!
|
|
BrainChallenge
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба состав на тема "Желбата ми дава сила" за утре ми е. Пишете ако ви падне нешто на памет!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,aeeeee,,,tuka ne se gleda ni zhelba ni sila,,,obidi se samiot i ke vidish deka gi poseduvash i dvete,,,pochni a toa samoto ke se zavrshi,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Lalipop
Нов член Регистриран: 04.Декември.2016 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako Moze nekoj sostav Za makedonski jazik na tema So ljubov i drugarstvo da gradime poubav svet ve molam pobrzoo :) <3
|
|
Lalipop
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nekojj itnoo da mi dade raskazz na likk od Vtorata smena ve molammm ve molam pobrzo
|
|
Lalipop
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam
|
|
Zimbakov02
Нов член Регистриран: 04.Декември.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав на тема "Големо срце е твоето срце".Ви се молам,пратете некоја пидмена,текст било што, многу ми е итно
|
|
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |