|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 113> |
Автор | |
Bokaaa
Нов член Регистриран: 29.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Ако може некој да напише состав на тема: 1.Свет на изместени вредности 2.Да се победам себеси,значи сум успеал 3.Средношколските клупи-патоказ за понатаму однапред ви благодарам |
|
Aleksandar0256
Нов член Регистриран: 30.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo mi treba sostav za pismena rabota po makedonski jazik i literatura :
Ilijada Likot na Ahil Likot na Hektor blagodaram odnapred |
|
gordmakedonec
Нов член Регистриран: 01.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво ми треба состав или концепт. Ми треба за писмена по македонски јази за прва година средно, на тема: Македонскиот јазик не пресушува постоел и ке постои.
Ми треба веднаш ако има некој онлајн нека ми помогне Фала однапред |
|
Marko1994
Нов член Регистриран: 13.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam into da mi pomognete,nov sum na forumov i mi treba esej za muzikata shto ja slushame a vo esejot treba da sostoi pr.zoshto go/ja slushame,koga sme pocnale da go/ja slushame, nejzina/negova biografija,albumi i toa
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми текна на Сашко Коцев...
Во една прилика на Златна Бубама рече.-Охоооо! Еве ќе ти помогнам... Ќе си пишеш оти ја слушаш затоа што Орка од форум ти ја пуштил... Неколку минути откако ја постирал си започнал со нејзино преслушување... Биографијата да не сега ти ја префрлам со copy-paste можеш лесно да ја најдеш на гугле.. И тоа... |
|
stefan senpai
Нов член Регистриран: 24.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba napisan Psiholoski profil vo forma na esej ili barem primer za predmet psihologija 4god.(Voved-fizicki karakteristiki
Glaven-karakterni osobini Zaklucok-nesto opsto za psiholoskiot profil i negovoto znacenje) Fala odnapred :) |
|
Sonka2
Нов член Регистриран: 27.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo ..... Mi treba Esej na Tema:
1. Kritika na prakticniot um - Kant ili 2. Utilitarizam - James txs... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не знам што се мачите и трошите време по разни форуми за некои чудни теми и слично.
Напишете си сами, и времето што го трошите за пишување и молење некој да ви напише текст за било што искористете го за пишување. Подобро вршете пребарувања нa google може ќе излезе нешто, па ќе модифицирате текст, ќе дополните и слично. Вака ова е бадијала потрошено време. Искористете ги сродните јазици за пребарување како Српско - Хрватски, Бугарски а зошто не и Англиски во пребарувањата. Искрено, кога ги читам насловите од теми што ги барате, се чудам што тоа до бога учите вие??? Ме плашат насловите како Утилитаризам, за што ве спремаат, што предмети учите - ама земи па пишувај за среќа, корисност, последици, кај се користи, како, што е целта. Утилитаризмот колку што знам се поврзува со Џон Мил ...кој е сега пак овај Џејмс?? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова за Утилитаризам вероватно по Етика се учи а Сонка?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Aleksandar0256
Нов член Регистриран: 30.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo mi treba sostav za pismena rabota po makedonski jazik i literatura na tema: Misiite na brakata kiril i metodij.
Blagodaram odnapred. |
|
papuca
Нов член Регистриран: 10.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од почетните страни на форумот побарај
|
|
Voldemor
Нов член Регистриран: 13.Мај.2015 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ве молам ако може помош!Ми треба состав за писмена работа по македонски јазик на тема Калеш Анѓа - симбол на македонскиот непокор со почетен дел, содржина и завршен дел и најмалку страница и пол од А4. И ако може за што побрзо време, мене за жал ништо не ми паѓа на памет. ФАЛА ВИ!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побарај на почетокот од темава, мислам дека имаше нешто.
Гуглајте бе дечки, сигурно ќе најдете на нет нешто барем за овие наслови на состави, како за Калеш Анѓа
|
|
|
Mario103
Нов член Регистриран: 15.Февруари.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав по македонски на тема,, Нема сонце без светлина ниту човек без љубов"
|
|
Внеси реплика | страница <1 101102103104105 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |