|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Расправљав се баба и дедо, и дедо ву вика на бабу : |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Година 2060: Бρат κуде носиш тиа вρата бе? Тој не су вρата бе, тој е Samsung galaxy S69. |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SIKTER be!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Куде ќе идеш на одмор? - Да ти кажу право, провери га буџет и реши дека не сам много уморан. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Литературно-Здраво како си?
Кумановски-Куде си бе друљо? Литературно-Не се согласувам со тебе Кумановски-Шо сереш Литературно-Падна по скалите Кумановски-Аууу абе еба си гу матер на ногу Литературно-Браво Кумановски-Такој треба бе нешто паметно да направиш Литературно-Се шегуваш со мене? Кумановски-Ке ти гу ебу мајку не заебај! Литературно-Не претерувај! Кумановски-Не филозофирај! Литературно-Госпоѓо/госпоѓице
Кумановски-МОРИ/МА! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,kako kumanovac kažuva,,,pee bratmi na terasa,,
,,,,poebate na balkonu,,, ,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,doshol kumanovac na doktor,,,
doktore kashljem, se davim ,teshko dishem a doktorov ,,,pushish bli cigari kumanovecov ,,,da de doktore ama i toa ne pomaga,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ги на сви фалу куде и да отиду сви ми викав
- Још ти ни фалеше. |
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
chargerburnout
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha koj moz da se razbere so zenite?
|
|
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |