|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 80> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Generals gathered in their masses
Just like witches at black masses Evil minds that plot destruction Sorcerers of death's construction In the fields the bodies burning As the war machine keeps turning Death and hatred to mankind Poisoning their brainwashed minds Oh lord yeah! |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubavi..
mi smo mnogo toga hteli zajedno.. samo ovo nismo smeli.. nikada ,nije smelo da se desi... da ja tebe a ti mene izgubis....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I HOPE YOU`RE FEELING HAPPY NOW
I SEE YOU FEEL NO PAIN AT ALL IT SEEMS I WONDER WHAT YOU`RE DOIN` NOW I WONDER IF YOU THINK OF ME AT ALL DO YOU STILL PLAY THE SAME MOVES NOW OR ARE THOSE SPECIAL MOODS FOR SOMEONE ELSE I HOPE YOU`RE FEELING HAPPY NOW |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
you and I are castaways in the sea of silence what if help's not on it's way and it's all in your hands so here we are baby you and I sometimes the wind is in your sails sometimes you can just can't help but fail ..... |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses Sink me in the river at dawn Send me away with the words of a love song |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
slushaj kako trava raste... kako vjetar mjesha sudbine...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,James Clavel,,"SHogun",,,ima i prodolzhetok ,,,ama aj drug pat,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
i za tebe li postoi vremeto.... pajsi??
|
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,kolku ubavo kazhano,,,mora da si chitalachki nastroena,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne napraam ruchek... ne me spasuva EDEN stih...
kje ja slusham toa travata.... Изменето од viktorija123 - 02.Април.2014 во 14:31 |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди како цвет...
откриј го срцето пред луѓето бавно и неприметно...
Види кој е достоен да биде твој пријател... твоја надеж, икона и твоја љубов... и да твори добро... Види како се полива цвеќе со вода ... кој крши ливчиња и го гази цвеќето со нозе... а кој толку длабоко го заслужува тој цвет...! |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When will I see you again?
You left with no goodbye, Not a single word was said, No final kiss to seal any sins, I had no idea of the state we were in, I know I have a fickle heart and a bitterness, And a wandering eye, and heaviness in my head |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom' smijes se ti, moja ljubavi |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jedna od njih nasa je jedna nosi utjehu k'o u snu volio bih da si tu |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 7475767778 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |