|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 8788899091 113> |
Автор | |
Sonja213
Нов член Регистриран: 22.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav po makedonski zadutre pravam pismena ..a nekako ne mi lezat sostavite
1 tema . Obrazovanieto prozorec kon idninata 2 tema . Literatuta , znaci opsto za literaturata , ili pak kazete mi nekoja strana za sostavi da poglednam tamu ..Blagodaram mnogu |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убава тема! Само, кај вакви деца кои доаѓаат овде да бараат готови писмени состави, без самите да прочитаат книги, а со самото тоа да се образуваат ... очигледно тој прозорец е затворен! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде, уште малку и повторно ќе заживее оваа тема!
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Nate1234
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да ја прераскажете содржината на книгата Калеш Анѓа. Ве молам, ви благодарам онапред [;)]
|
|
Анонимно чупче
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај плис дајте некој текст со тема Егоизмот ја уништува љубовта во мене за 5 одд плиссс!!!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боже господе помагај А мор дејче,овај наслов е за Семинарска во 4-та година на факултет Психологија а не за во 5-то одделение....шо наставници имате сироти тие и сироти вие |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Nate1234
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може некој да напише опис на ликот Анѓа од лектирата „Калеш Анѓа“
Ми треба за денес.... благодарам однапред |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ова ников...Описот да не биде за петка
|
|
alkazam12345
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав на тема: Дивото месо го ,,убива'' семејството Андревиќ.
Може некој да ми помогне ? Изменето од alkazam12345 - 16.Февруари.2014 во 21:27 |
|
filipkostov21
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze nekoj da mi pomogne vo vrska so pismen sostav po angliski jazik mi treba za utre do vecer nekoj ako mzoe neka pise
|
|
Натето
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има некој што ќе ме потсети на лектирата Дружината братско стебло? ве молам потесете ме на таа лектира :)
|
|
Натето
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сетив на една интересна лектира... Дружината братско стебло но заборавив за што се раскажуваше. Има некој што ќе ми даде кратка содржина од оваа лектира?
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ти треба за писмена за во школо?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате, не мора да отвараш 10 теми за една иста лектира. Не знам како се сеќаваш на лектирата и дека била интересна, а не ти текнува за што се раскажувало? Ќе ти ги префрлам постовите во темата Писмени состави,семинарски... А ако не те мрзи да ја прелисташ, може и ќе ја најдеш прераскажана лектирата. |
|
Внеси реплика | страница <1 8788899091 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |